Adanasporun Kupada İlk Hedefi Gruplara Kalmak

Adanasporun Kupada İlk Hedefi Gruplara Kalmak
Adanasporun Kupada İlk Hedefi Gruplara Kalmak
Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nı önemsediklerini ve Diyarbekirspor’u yenerek gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Gençlik Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İpekoğlu, Diyarbekirspor maçının önemine değinerek, "Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalma adına Diyarbekirspor ile yarın önemli bir maça çıkacağız. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Bu bağlamda iyi hazırlandık ve mutlak galibiyet alarak gruplara adımızı yazdırmak istiyoruz" diye konuştu.

Kupa müsabakalarının getirisinin kulüp için önemli olduğuna da vurgu yapan deneyimli teknik adam, "Gruplara kaldığımız taktirde bunun maddi ve manevi getirisi olacağı düşüncesindeyiz. Gruplarda en az iki Süper Lig takımı rakibimiz olacak. Bu durum kent ve camia için bir heyecana neden olabilir. Dolayısıyla kupayı kulüp olarak önemsiyoruz" dedi.

“ŞU AN ANLAŞTIĞIMIZ FUTBOLCU YOK”

Transfer konularında açıklama yapan Engin İpekoğlu, "Şu an için anlaştığımız kimse yok. Transfer dönemi durumumuza ve kadromuza bakacağız. Buna göre bir yol haritası çizip o doğrultuda hareket edeceğiz. Transferi belirleyecek olan da şu anki mevcut futbolcularımızdır" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör İpekoğlu, pazar günü PTT 1. Lig karşılaşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek 1461 Trabzon galibiyetini taçlandırmak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.