Hava Durumu

TÜM TİS Mersin Şubesi kongre yaptı

TÜM TİS Mersin Şubesi kongre yaptı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
TÜM TİS Mersin Şubesi kongre yaptı

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: TÜM TİS Mersin Şubesi'nin 4. Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede ilgi büyük olurken, seçim sonucuna göre şube başkanlığına Savaş Gürkan yeniden seçildi.

 

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen TÜM TİS Mersin Şubesinin 4. Olağan Kongresine delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşirken kongreye TÜM TİS Genel Başkanı Kenan Öztürk ile genel merkez yöneticileri çevre illerdeki TÜM TİS şube başkanı ve temsilcileri ile Mersin’deki demokratik kitle örgütleri temsilcileri, sendika başkanları ile konuklar katıldı.

 

Şube Sekreteri Muhittin Yaşar Aktekin’in açılışını yaptığı genel kurulda divan başkanlığını genel sekreteri Gürel Yılmaz, divan üyeliklerini Bursa Şube Başkanı Özdemir Aslan, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Ersin Türkmen ve TÜVTÜRK Yüreğir Araç Muayene İstasyonu’ndan üye Duygu Ceyhan yaptı. www.yenicizgihaber.com

 

Divan seçimi ve saygı duruşunun ardından genel kurul, şube başkanı, genel başkan, konuklar ve delegelerin konuşmaları ile devam etti. Yapılan konuşmalarda birlik ve mücadele kararlılığı dile getirildi.

 

Raporların ibrası ve kurulların aklanmasından sonra Genel Kurul, şube yönetimi ve zorunlu organların belirlenmesi için İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerle devam etti.

Tek liste ile gidilen kongrede delegelerin kullandıkları oyların sonucunda şube başkanlığına Savaş Gürkan yeniden seçilerek güven tazeledi. Yönetime seçilenlerden

Muhittin Yaşar Aktekin şube sekreteri, Volkan Şen şube mali sekreterliğine seçildi.

Mehmet Gültekin, Mehmet Akköz ise üye olarak görev yapacak.

Diğer organlardan Şube Denetleme Kurulu Üyeleri: Kenan Zerenman, Mustafa Kıngıl, Haluk Kenan Türkkan. Şube Disiplin Kurulu Üyeleri: Olcay Ekinci, Süleyman Soylu, Ferhat Çeken.

 

Delegeler kongre sonrasında yöneticilerle hatıra fotoğraflar çekti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.