Hava Durumu

Eğitim İş, GÖKDER’in mobing iddiasının takipçisi olacak

Eğitim İş, GÖKDER’in mobing iddiasının takipçisi olacak

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2023 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Eğitim İş, GÖKDER’in mobing iddiasının takipçisi olacak

 

GÖKDER’de ciddi iddia, özel eğitim kurumlarına mobbing uygulanıyor

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: Eğitim İş Gaziantep Şubesi sosyal medyada sıklıkla yer alan “özel eğitim kurumlarında mobbing yapıldığına dair paylaşımlar” üzerine Gaziantep'te faaliyet gösteren Gaziantep Özel Eğitim Kurumları Derneği (GÖKDER)e ziyarette bulundu. Eğitim İş Şube Başkanı Ali Arpat, “Öğretmen Hakları temelli sorunların her noktada takipçisi olacağız” dedi.

 

Eğitim İş Gaziantep Şubesi Ali Arpat beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte GÖKDER Başkanı Bilal Yağdıran ziyaret ederek hem mobbing konusunu hem de eğitim sorunları üzerine istişarelerde bulunduklarını açıkladı.

 

Ali Arpat görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamasında, “Görüşmemizde özellikle sosyal medyada yer alan mobbing meselesini her iki cephe açısından irdeledik. Eğitim İş Gaziantep Şubesi olarak bu işin takipçisi olacağımızı ifade ettik. www.yenicizgihaber.com

 

Bunun yanı sıra ülkemizdeki genel eğitim sorunları, eğitimdeki kalite unsurları, özel eğitim kurumlarındaki öğretmen ve personelin problemleri ile öğretmen özlük hakları gibi konular detaylıca irdelendi.

 

Eğitim İş Gaziantep Şubesi olarak her ne kadar kamu görevinde bulunan öğretmenlerimiz için mücadele eden bir hareket olsak da ÖĞRETMEN HAKLARI temelli sorunların her noktada takipçisi olacağız” diye ifade etti.

 

GÖKDER’ ile görüşmelere Eğitim İş Gaziantep Şube adına Şube sekreteri Özgü Temir Dağlı,

Şube basın yayın sekreteri Hilal Çakır, Şahinbey ilçe başkanı Hasan Güler ve Şehitkamil ilçe Başkanı Özkan Erol Kurtboğan katıldığı kaydedildi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.