Eğitim İş Genel Başkanı Yıldırım eğitim emekçilerini dinliyor

Eğitim İş Genel Başkanı Yıldırım eğitim emekçilerini dinliyor
Eğitim İş Genel Başkanı Yıldırım eğitim emekçilerini dinliyor

 MERSİN-BEKİR ŞAHİN; Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Orhan Yıldırım, bölge illerini dolaşarak eğitim emekçilerinin sorunlarını dinledi, sendikası üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Yıldırım şehirlerdeki Cumhuriyet Bayramı ve sendikanın kuruluş yılı etkinliklerine de katıldı.

Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Yıldırım beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 

sendikal çalışmalar kapsamında Elazığ, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Mersin’de temaslarda bulundu. Yıldırım, Elazığ İl Temsilcisi Hüseyin Selçuk’la biraraya gelerek Elazığ’da eğitimin durumu ve eğitim çalışanlarının sorunlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Buradan Kahramanmaraş’a geçen Yıldırım, genel mali sekreter Hüseyin Kara’yla Kahramanmaraş Şubesini ziyaret etti. Kahramanmaraş Şube Başkanı Ahmet Kürtül ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle ve şubenin LGS’ye hazırlık dersleri verdiği öğrencilerle biraraya geldiler.

Orhan Yıldırım, genel mali sekreter Hüseyin Kara’yla birlikte, Osmaniye Şubesini’de ziyaret ederek, şube başkanı Seyit Demir, yönetim kurulu üyeleri ve kadirli ilçe temsilcilik başkanı Kubilay Güvel’in de katılımıyla toplantı yaptı. Genel Başkan Orhan Yıldırım, Genel Mali Sekreter Hüseyin Kara ve Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Şükrü Balun, Mersin Şubesinin Kuruluş Yıldönümü ve Eğitim-İş’in 14. Kuruluş Yıldönümü yemeğine katıldı.

Mersin Şube Başkanı Hakan Boyar’ın açılış konuşmasını yaptığı yemeğe, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu MYK Üyeleri Hasan Kütük ve Ali Taştan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus Şubesinin yönetim kurulu üyeleri, Anamur, Erdemli ve Mut Temsilcilikleri ile demokratik kitle örgütlerinden temsilciler katıldı. YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.