Adıyaman Barosu’nda Av. Bilal Doğan güven tazeledi

Adıyaman Barosu’nda Av. Bilal Doğan güven tazeledi
Adıyaman Baro Başkanı Av Doğan, hizmete kaldığı yerden devam edeceklerini söylerken, “Adıyaman Barosu olarak adaletin her daim savunucusu olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ADIYAMAN- Adıyaman Barosu’nun 35. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde başkanlık yarışı Av. Bilal Doğan, Av.Celal Dikme ve Av. Şeyho Saya arasında geçti. Adaylar içerisinde en çok 189 oy alan Av. Bilal Doğan yeniden başkan seçildi. Diğer adaylardan Av. Celal Dikme 140, Av Şeyho Saya ise 132 oy alabildi.

adiyaman-barosu-baskani-ve-yonetimi.jpg

Seçimlerden sonra yönetim kendi arasında görev bölümü yaptı. Başkan Av Doğan, hizmete kaldığı yerden devam edeceklerini söylerken, “Adıyaman Barosu olarak adaletin her daim savunucusu olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen ve başkanlık için üç adayın yarışması nedeniyle seçime avukatlar büyük ilgi göstererek, katılım sağladılar. Seçimlerde Adıyaman Barosu'na kayıtlı 580 avukattan 472’si oy kullandı.

Mevcut Baro Başkanı Av. Bilal Doğan’ın yeniden adayolduğu seçimde Av. Celal Dikme ve Av. Şeyho Saya yarışa katıldı. Çekişmeli geçen buyarışta Av. Bilal Doğan, geçerli oyların 189’unu alarak yeniden başkan seçildi. Rakip adaylardan Av. Celal Dikme 140 oy alırken, Av. Şeyho Saya ise 132 oy alabildi.

adiyaman-barosu-yonetimi.jpg

YÖNETİM VE KURUL SEÇİMLERİ

Baro başkanının belirlenmesinin ardından, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeleride yapılan sayımdan sonra belirlendi.

Buna göre en fazla oyu alarak kurullara ve delegeliklere seçilenler belirlendi. Böylece Adıyaman Barosu'nun Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve sonradan yapılan görev bölümü ile diğer kurul üyeleri şöyle: www.yenicizgihaber.com

adiyaman-barosu-av-bilal-dogan-ve-yonetimi-2jpg-001.jpg

YÖNETİM KURULU

Av. Bilal Doğan (Başkan)

Av.Ömer Faruk Şan (Başkan yardımcısı)

Av.Mustafa Demiral Genel sekreter)

Av.Sedanur Yıldız (Sayman)

Av.Uygar Ekici

Av.Ahmet Gündüz

Av.Cengiz Şahin

Av.Elif Çalğan Balıbay

Av.Hakan Varan

Av.Hüseyin Fırat

Av.Nazif İlhan

DENETLEME KURULU ÜYELERİ

Av.Ömer Akbaş

Av.Hacer Sevim

Av.Fatma Şeyma Nur İşitmen

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Av.Ömer Aktaş

Av.Ömer Faruk Toprak

Av.Sedat Göksu

Av.Hüseyin Adak

Av.Mustafa Karatekin

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DELEGELERİ

Av. Ali Murat Bilgiç

Av. Veysel Ocak

Av. Bünyamin Tok

(YENİ ÇİZGİ HABER) www.yenicizgihaber.com

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyacaksak, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Hak, hukuk, Adalet demektir. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapabilirsiniz. Ayrıca facebook, twitter ve instagram da bizi takip ederek destek verebilirsiniz. Aynı zamanda gerek kendinizin gerekse çevrenizdekilerin Özel reklam ve tanıtım yoluyla vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamız için çok önemli bir destektir.

Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz. Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bağımsız ve özgür gazetecilik için, aydınlık yarınlar için, eşit yurttaşlık hedefi ve özlemiyle Sağlıklı ve Mutlu kalın.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

Web Haber Sayfamız

https://www.yenicizgihaber.com/

facebook hesap

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

twitter hesap

https://x.com/yenicizgigazete

instegram hesap

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.