Yeni Çizgi'den Aysel Şahin iki hafta aramızda olmayacak

Yeni Çizgi'den Aysel Şahin iki hafta aramızda olmayacak
Yeni Çizgi'den Aysel Şahin iki hafta aramızda olmayacak

Yeni Çizgi Gazetesinin emektarı, çalışanı Aysel Şahin sağlık açısından önemli bir ameliyat geçirdi. Şahin’in ameliyatının başarılı geçmesi aileyi sevindirdi. Ancak Patolojide gelecek sonuçların önemli olduğu vurgulandı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Prof. Dr. Mete Gürol Uğur tarafından gerçekleştirilen ve başarılı geçen ameliyat sonrası Aysel Şahin servise alındı.

Şahin’in sağlık durumu şuan için iyi. Bir süre hekim gözetiminde olacağı belirtilen Şahin, 2 hafta gibi kısa süre gazetedeki mesaisine ara verecek.

Aysel Şahin aynı zamanda 2 yıl önce Mersin'de üniversite son sınıfta okuyan kızı Feray Şahin'in, ölümünden buyana psikolojik olarak büyük yıkım yaşarken, ilaç kullanarak yaşama tutunmaya devam ediyor. 

Bu arada Aysel Şahin’in ameliyatını başarılı şekilde gerçekleştiren Prof. Dr. Mete Gürol Uğur ve ekibine, aynı zamanda Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç Dr Suat Zengin’e gösterdikleri yakın ilgi ve duyarlılıklarına Yeni Çizgi Gazetesi olarak teşekkür ederiz. (Haber Merkezi)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.