Şifa kaynağı Limon suyunu kaynatıp içince bakın neler oluyor

Şifa kaynağı Limon suyunu kaynatıp içince bakın neler oluyor
Yüksek C vitamini içeren limon, bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücudun enfeksiyonlara karşı direncini de, beyaz kan hücrelerinin üretimini de artırır.

Şifa kaynağı Limon suyunu kaynatıp içince bakın neler oluyor

Limon her şekliyle şifa dağıtır. Ancak kaynamış limon suyu özellikle hastalığı kökünden çözüyor.

Faydası saymakla bitmeyen limonun kaynatılmış hali de insana şifa kaynağı. Kilo kontrolü için de etkili olduğu belirtiliyor.

limonu kaynatıp içmenin faydaları

Yüksek C vitamini içeren limon, bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücudun enfeksiyonlara karşı direncini de, beyaz kan hücrelerinin üretimini de artırır.

Sindirim sistemine olan faydaları da göz ardı edilemez. Mide asidini dengeler ve hazımsızlık, şişkinlik sorunlarını giderebilir. Yağlı ve ağır yemeklerden sonra bir bardak kaynamış limon suyu mideyi rahatlatır.

Limon suyunda doğal asidik yapı vardır. Bağırsak hareketlerini düzenleyen limon, kabızlığı da önleyebilir.

Aç karnına içilen bir bardak ılık limon suyu karaciğerin temizlenmesine etki eder. Toksinlerin vücuttan atılmasıyla birlikte cilt sağlığı da derinden etkilenir.

Enerji verici özelliği de bilinir. Limonun içindeki vitaminler yorgunluğu azaltır ve aktif olmanıza etki eder. Stresi azaltır ve ruh halini iyileştirebilir.

Pektin lifi limonun içeriğinde yer alır. Bu lif, iştahı keser. Diyet yapanlar için destekleyici özelliği vardır. Limon suyu daha az yemenizi sağlar.

Metabolizmayı hızlandırmak için ortadan ikiye kesilmiş limonu 5 bardak suyun içinde kaynatın. Ilıklaşınca 2 kaşık bal ekleyip 1 bardak içebilirsiniz. Mide çalışmaya başlayınca şifası görülmeye başlayacaktır.

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyuyorsanız, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapmanızı, aynı zamanda facebook ve twitterde bizi takip ederek destek verdirebilirsiniz. Ayın zamanda Özel reklam ve tanıtım desteklerinizle vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamamız için çok önemli bir destektir.

Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz.

Sağlıklı ve mutlu kalın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.