Organlarıyla 6 Hastaya Umut Verecek

Organlarıyla 6 Hastaya Umut Verecek
Organlarıyla 6 Hastaya Umut Verecek
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki Yeter Ağaç’ın organları, Ankara, Balıkesir ve Bursa’da 6 hastaya umut verecek.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Yeter Ağaç’ın organları 6 kişiye umut oldu. Bandırma Devlet Hastanesi’nde 4 saat süren operasyonla alınan Yeter Ağaç’ın böbrekleri, korneaları, karaciğeri ve kalbi, 6 hastaya nakledilmek üzere Ankara, Balıkesir ve Bursa’ya gönderildi.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Bandırma Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ersin Atıcı, "Geçen hafta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve beyin ölümü gerçekleşen Ağaç’ın kalbinin Ankara Başkent hastanesine, böbrekleri ile kornealarının Balıkesir Üniversitesine ve karaciğerinin Uludağ Üniversitesindeki hastalara nakledilecek. Ağaç’ın kalbi ise Sağlık Bakanlığı’na ait uçak ambulansla Ankara’ya götürülecek. Organ nakli, beklide yapılacak olan ibadetlerin en büyüğüdür. O yüzden, bu imkanlarını bizlere verdiği için hasta yakınlarına çok teşekkür ediyoruz ve hastamıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Bir organ demek, bir hayat demektir" diye konuştu.[gallery link="file" ids="29024,29025,29026,29027"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.