Medıcal Poınt Gaziantep Hastanesi’nde "Feokromasitomalı hastanın tansiyonu, dengeye Kavuştu!"

Medıcal Poınt Gaziantep Hastanesi’nde "Feokromasitomalı hastanın tansiyonu, dengeye Kavuştu!"
Medical Point Hastanesi olarak, hastalarımızın sağlığına odaklanarak, her zaman sağlıkta en iyisini sunma misyonumuzu sürdürüyoruz.

GAZİANTEP -AYSEL ŞAHİN; Medical Point Hastanesi olarak, hastalarımızın sağlığına odaklanarak, her zaman sağlıkta en iyisini sunma misyonumuzu sürdürüyoruz.

Kontrol edilemeyen tansiyon sorunuyla başvuran hasta, sağlık ekibimizin özenli değerlendirmesi sonucunda, nadir görülen "Feokromositama" hastalığı tanısı aldı. Kardiyoloji Uzmanı Prof.Dr. Mehmet Serdar Soydinç, Endokrin Bölümü Uzm. Dr. Ümit Çınkır ve Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mesut Gül, Prof.Dr.İbrahim Tayfun Şahiner ve Prof.Dr. Tahir Özer'in koordinasyonuyla etkili bir tedavi planı oluşturuldu.

Kardiyoloji, Endokrin ve Genel Cerrahi uzmanlarının işbirliğiyle yapılan ameliyat öncesi detaylı değerlendirme sonrasında, nadir bir hormon bozukluğu nedeni olan böbrek üstü bezi tümörü, çağımız teknolojisine uygun cerrahi deneyim ve bilgi gerektiren “Laporoskopik” kapalı yöntem ile ana toplardamar üzerinden başarıyla çıkartılarak hastanın tansiyon problemine kalıcı çözüm sağlandı. Bu ameliyat sayesinde daha önce kontrol edilemeyen tansiyonu olan hastaya ameliyat sonrası tansiyon ilaçlarına gerek kalmayacak şekilde sağlığını kavuştu. Vücuttan yaklaşık 1cm’lik 4 küçük kesi vasıtasıyla gerçekleştirilen minimal invaziv cerrahi hastanın ameliyat sonrası sıfıra yakın ağrı ile çok hızlı bir şekilde iyileşmesi ve günlük hayatına dönmesine olanak tanımaktadır. Bu tür nitelikli ameliyatlar koordineli ve multidisipliner ekip çalışmasıyla gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası titiz bir takip gerektirmektedir. www.yenicizgihaber.com

Hekimlerimizden aldığımız geri dönüş “bu vakada, kardiyoloji uzmanı, endokrinoloji uzmanı ve genel cerrahın koordineli çabalarıyla hastanın tansiyon sorununun altında yatan neden tespit edildi ve uygun tedavi sağlandı. Laparoskopik cerrahi gibi modern tekniklerin kullanılması, hastanın ameliyat sonrası iyileşme sürecini hızlandırabilir ve komplikasyon riskini azaltabilir. Hastanın sağlığını en üst düzeyde korumak için hekimlerimiz bir araya gelerek koordineli bir şekilde çalışma gerçekleştirdi.

Bu yaklaşım, hastaların daha iyi sonuçlar elde etmesine ve tedavi süreçlerinin daha etkili bir şekilde yönetilmesine yardımcı olabilir.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin,

“Koordineli ve multidisipliner bir yaklaşımla hastalarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve sağlıkta tüm modern teknolojileri kullanarak hizmet sunmak temel ilkemizdir.” dedi. www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.