Yazar Ahmet Ümit Mersin ve Gaziantep’te okurlarıyla buluştu

Yazar Ahmet Ümit Mersin ve Gaziantep’te okurlarıyla buluştu
Yazar Ahmet Ümit Mersin ve Gaziantep’te okurlarıyla buluştu

 

GAZİANTEP – MERSİN: BEKİR ŞAHİN -Ünlü Şair-Yazar Ahmet Ümit, son dönemde yazar-okur buluşmalarına ev sahipliği yapan Mersin Palm City Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Yazar Ahmet Ümit, Gaziantep’te Nar Sanat Kültür Derneği'nin konuğu oldu, burada okurları ile buluştu ve kitaplarını imzaladı.

 

Yeni kitabı ‘Bir Aşk Masalı'nın yayımlanmasının ardından söyleşi ve imza günleriyle okurlarıyla buluşmaya devam eden yazar Mersin’de okurlarıyla buluştu.

 

Şair-Yazar Ahmet Ümit’e kitaplarını imzalatmak isteyen fotoğraf çektirmek isteyen okurlar ve sevenleri saatler öncesinden uzun kuyruklar oluşturdu.  Ahmet Ümit hem kitaplarını imzaladı hem de tek tek fotoğraf çektirdi. Ünlü yazar Ahmet Ümit'e Mersinliler yoğun ilgi gördü. www.yenicizgihaber.com

 

GAZİANTEP’TE NAR SANAT DERNEĞİNDE OKURLARI İLE BULUŞTU

Gaziantep’te kültür sanat alanında önemli etkinliklere imza atan Nar Sanat Derneği Türkiye’de ünlü yazarlardan Ahmet Ümit’i konuk etti, imza günü düzenledi.

 

Akyol Mahallesinde Nar Sanat Derneği’nde gerçekleştirilen İmza Günü’ne, yağmura rağmen okurlar akın etti. Okurlar, yazara ve kitaplarına büyük ilgi gösterdi. Okurlar yağmura rağmen Ahmet Ümit’e kitaplarını imzalatmak için saatlerce bekledi.

 

Ahmet Ümit, “Bir Aşk Masalı” kitabında sevgiye, insanlığa, kadına dair önemli mesajları veriyor. Saat 17.00’de başlayan İmza Günü akşam geç saatlere kadar devam etti.

Mersin’deki gibi Gaziantep’te okurlar hem kitaplarını imzalattı, hem de fotoğraf çektirdi. Dernek yetkilileri, imza öncesi okurlara sıra numarası vermesi olası kargaşa ve yığılmayı önledi.www. Yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.