Nar Sanat etkinliği; Uzakları Yakın Eden Söyleşiler

Nar Sanat etkinliği;  Uzakları Yakın Eden Söyleşiler
Nar Sanat etkinliği; Uzakları Yakın Eden Söyleşiler

 

Nar Sanat etkinliği Uzakları Yakın Eden Söyleşiler

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN; Gaziantep’te faaliyet gösteren Nar Bilim, Kültür ve Sanat Derneği sanat alanında halkı bilinçlendirmeye yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Dernek faaliyetleri kapsamında Gaziantep’e yeni bir söyleşi daha kazandırıyor.  “Uzakları Yakın Eden Söyleşiler” başlığıyla, bilimden sanata, edebiyattan yemek kültürüne kadar farklı dallarda online söyleşiler gerçekleştirecek.

 

Nar Bilim, Kültür ve Sanat Derneği yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, Aralık ayı boyunca devam edecek olan söyleşiler, Nar Sanat’ın instagram hesabından saat 20.00’da canlı yayınlanacak.

 

SÖYLEŞİLERE BİRBİRİNDEN ÜNLÜ YAZAR VE SANATÇI KATILIYOR

Online söyleşilerin ilki, 4 Aralık Cuma günü “Pandemi Sürecinin Müzisyenlere Etkisi” başlığıyla Kardeş Türküler solisti Vedat Yıldırım ile yapılacak. Etkinliğin ilk haftasının ikinci söyleşisi, 5 Aralık Cumartesi, yazar Aydın Çubukçu ile gerçekleştirilecek ve “Veba Salgınının Tarihteki İzdüşümleri” başlığıyla yayınlanacak. Etkinliğin ikinci haftası sinemaya ayrılacak. 11 Aralık Cuma, yazar Sibel Öz’ün “Yeşilçam Yıldız Sisteminde Bir Anti Yıldız Adile Naşit” kitabı üzerinden, Adile Naşit ve Yeşilçam Sineması konuşulurken, 12 Aralık Cumartesi, sinema eleştirmeni ve yazar Şenay Aydemir ile “Sansür, Otosansür ve Sinema” başlıklı söyleşi gerçekleşecek. www,yenicizgihaber.com

 

Etkinliğin üçüncü haftasında tek söyleşi olacak. 18 Aralık Cuma, Evrim Ağacı ekibinden Çağrı Mert Bakırcı ile “Evrimin Temelleri ve Mekanizmaları” isimli söyleşi yapılacak. Son hafta,  25 Aralık Cuma günü Yemek ve Kültür Dergisi’nden Musa Dağdeviren ile “Yemek, Kültür ve Antep Mutfağı” söyleşisi ile açılacak ve 26 Aralık Cumartesi, tiyatro ve sinema sanatçısı Füsun Demirel ile yapılacak olan “Kültürün İnşasında Tiyatro” söyleşisiyle etkinlikler son bulacak.

 

Söyleşiler daha sonra, Nar Sanat’ın, Twitter, Facebook ve Youtube hesaplarından da yayınlanacak. www,yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.