Akdeniz Belediyesi’nden ücretsiz meslek içerikli teknoloji kursları

Akdeniz Belediyesi’nden ücretsiz meslek içerikli teknoloji kursları
Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim Ve Uygulama Merkezi’nde yeni kurslar başlıyor

MERSİN- YENİ ÇİZGİ: Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim Ve Uygulama Merkezi’nde yeni kurslar başlıyor

Gençlere meslek kazandırarak geleceğe hazırlayan Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi, farklı mesleki kursların yanı sıra Türkiye’de ilk kez ‘yapay zekâ destekli animasyon kursu’ da verecek.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde yeni dönemde sertifikalı mesleki eğitim kursları başlıyor. Merkezde son olarak Türkiye’de ilk kez yapay zekâ destekli animasyon kursunun yanı sıra; uzman eğitmenler gözetiminde bilgisayar destekli muhasebe, insan kaynakları, web tasarım, grafik tasarım, moda tasarım ve bilgisayar işletmenliği eğitimi verilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 28 TEMMUZ 2024

Kontenjanların sınırlı olduğu kurslara başvurup meslek sahibi olmak ve geleceğe daha güvenle bakmak isteyen gençler, detaylı bilgi için (05527690801) numaralı telefon üzerinden de bilgi alabilir. Tamamı ücretsiz olan kurslara son başvuru tarihi ise 28 Temmuz 2024 Pazar. Başvuru için genel şartlar ise şöyle sıralandı; 18-35 Yaş aralığında olmak, En az lise mezunu olmak, öğrenci olmamak (Açık Öğretim Hariç) ve çalışmıyor olmak. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.