TİP, Mersin’de paraları ödenmeyen inşaat işçilerini yalnız bırakmıyor

TİP, Mersin’de paraları ödenmeyen inşaat işçilerini yalnız bırakmıyor
TİP, Mersin’de paraları ödenmeyen inşaat işçilerine destek veriyor

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Yenişehir Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası inşaatında çalışan işçiler 2 aydır maaşları ödenmediği için eyem yapıyor. TİP Mersin örgütü eylemdeki işçileri ziyaret ederek destek verdi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin İl Başkanı Av.Ahmet Paket partililerle birlikte, TOKİ’nin teşoron firması ÖZAREL tarafından yapılan Yenişehir Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası inşaatında çalışan ve 2 aydır maaşları ödenmediği için inşaatta eylem başlatan işçileri ziyaret ederek destek verdiler. www.yenicizgihaber.com

Maaşlarını alamadıkları için büyük sıkıntaya giren işçilerin eylemine destek vermeye devam edeceklerini söyleyen TİP Mersin İl Başkanı Av.Ahmet Patek, “TOKİ ve onun iş verdiği taşeronu ÖZAREL firması 2 aydır işçilerin maaşını ödemiyor. Bu insanlar perişan, ev kirasını veremiyor, evine ekmek alacak parası yok. Elektrik, su parasını ödeyemiyor. Zorunlu ihtiyaçlarını alacakları paraları yok.

TOKİ de, ÖZAREL de, iki taşeron da bilsinki, köle sandığınız işçiler yalnız değil. Türkiye İşçi Partisi, Yenişehir Tapu Ve Kadastro Hizmet Binası inşaatında çalışan işçilerin hakları verilinceye dek burada olacak. TİP olarak işçilerle direneceğiz, işçilerle kazanacağı. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz” dedi.

2 Aydır maaşları ödenmeyen işçilerin mahsur ve mağdur bırakıldıklarını söyleyen Paket, TOKİ’nin bu duruma daha fazla sessiz kalamaycağını belirterek, konuya derhal müdahale edilerek işçilerin paralarının ödenmesini istediklerini söyledi. TİP Mersin İl Başkanı Paket, konunun tapikiçi olacaklarını kaydetti. www.yenicizgihaber.com

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyacaksak, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Hak, hukuk, Adalet demektir. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapabilirsiniz. Ayrıca facebook, twitter ve instagram da bizi takip ederek destek verdirebilirsiniz. Aynı zamanda gerek kendinizin gerekse çevrenizdekilerin Özel reklam ve tanıtım yoluyla vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamız için çok önemli bir destektir.

Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz. Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bağımsız ve özgür gazetecilik için, aydınlık yarınlar için, eşit yurttaşlık hedefi ve özlemiyle Sağlıklı ve Mutlu kalın.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

Web Haber Sayfamız

https://www.yenicizgihaber.com/

facebook hesap

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

twitter hesap

https://x.com/yenicizgigazete

instegram hesap

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.