Söke Chpde Veli Devrim Yerli Adaylık Yarışına Katıldı

Söke Chpde Veli Devrim Yerli Adaylık Yarışına Katıldı
Söke Chpde Veli Devrim Yerli Adaylık Yarışına Katıldı
Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü kongre sürecine giderken, ilçe kongresi 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Veli Devrim Yerli yapılacak kongrede İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

4 yılı aşkın süredir Söke CHP İlçe Yönetiminde Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yapan Veli Devrim Yerli açıklamasında; “Görev sürem boyunca yaşamış olduğum yerel, genel, cumhurbaşkanlığı ve referandum seçimlerinde aktif görev almam ve parti içi gelişmelerinde içinde bulunmam sebebiyle gerekli tecrübeyi edindiğimi düşünerek artık zamanı geldi diyorum. 2019 Yılında yapılacak olan Yerel, Genel ve ya demokrasi ya “tek adamlığı” oylayacağımız seçimlerin önemi ortadadır. Bu büyük tehlike karşısında Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek Söke’de gerekse bütün Türkiye’de seçimlere tek yürek, tek yumruk olarak gitmek zorunda olduğumuz ve bu nedenle kavgalı, ayrışmış, parçalanmış bir örgütle bu seçimlere gidemeyeceğimiz ortadadır. Daha iyisini başarmak, partimize dinamizm katmak, parti içi barışı, birlik ve beraberliği sağlamak için Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanlığına Adayım” dedi.

Söke CHP İlçe Başkan Adayı Veli Devrim Yerli 15 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’de parti lokalinde gerçekleştireceği adaylık açıklamasına, tüm CHP üyelerini, partiye gönül veren Cumhuriyet sevdalılarını davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.