Milletvekili Şahinden Halk Günü Toplantısı

Milletvekili Şahinden Halk Günü Toplantısı
Milletvekili Şahinden Halk Günü Toplantısı
AK Parti’de uzun zamandır ara verilen Halk Günü uygulaması yeniden başladı. Halk Gününün ilk konuğu olan Milletvekili Mustafa Şahin vatandaşların sorunlarını dinledi.

Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Milletimizle vatandaşlarımızla milletvekillerimiz buluşturduğumuz halk günü yapıyoruz, bu günde AK Parti Malatya Milletvekilimiz Mustafa Şahin Malatya’da. Bu nedenle yapılan Malatya’mızla ilgili hem yerel genel hizmetlerle ilgili Milletvekilimizin tecrübesinden devamlı istifade ediyoruz, ilçelerimizin tamamın da çalışmalarımız sürdürüyoruz. Hem teşkilat anlamında hem de hükümetimizin icraatlarının anlatılması noktasında, bu günde halk gününde birlikteyiz. İnşallah vatandaşlarımızın sıkıntıları, taleplerini dinleyeceğiz” dedi. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise milletle, hükümet arasında, kurumlar arasında köprü oluşturmaya çalışıyoruz. Bu günden bunlardan bir tanesini yapıyoruz. Bugüne kadar teşkilatlarımız 3 yılda bir yapmış olduğumuz, kongrelerimiz vardı, kongre süreçlerini yaşıyorlar yoğun bir şeklinde bunların içerisinde şuan Malatya’mızda gerçekten bütün illerin kayıt esterine örnek olacak AK Parti için değil bütün siyasi partiler örnek olacak teşkilat konumundayız” ifadelerine yer verdi.

TBMM’de Malatya ile ilgili konuları da yakından takip ettiklerini belirten Şahin, “Malatya bu güne kadar AK Parti’ye olabildiği kadar destek verdi” dedi. 2019’de yapılacak seçimlere de değinen Şahin, “Artık yüzde 50 veya onun üzerinde oy almak lazım ki hem Cumhurbaşkanımızı seçelim, özellikle Hükümet kurma noktasında gerekli çoğunluğu alabilenim. Bizim teşkilatlarımız ellerinden gelen ve yoğun çaba içerisinde, her gün yarın seçim varmış gibi hazırlıkların var olduğunu görüyoruz. Bizler bütün milletvekillerimizle beraber Malatya’mız bu konuda gerçekten en güçlü dönemini yaşıyor. Bakanımızla, genel başkan yardımcımızla, komisyon başkanımız vardı, Malatya’da 6 vekilden 5 vekilimizle sizlerle beraber güzel hizmet yapmaya çalışıyoruz. Ülke olarak 2000 yıllarına dönmesin diye çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.