Milletvekili Meriç: CHP olarak yerel seçimlere doğru adaylar ile çıkarsak kazanırız

Milletvekili Meriç: CHP olarak yerel seçimlere doğru adaylar ile çıkarsak kazanırız
Milletvekili Meriç: CHP olarak yerel seçimlere doğru adaylar ile çıkarsak kazanırız

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, seçmenin karşısına CHP olarak herkesi kucaklayan, samimi, tutarlı, doğru adaylar ile çıkılması halinde  hem Türkiye genelinde, hem de Gaziantep’te başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandığını ifade etti.

 

CHP’nin kurultaydan sonra tüm gücü ile yerel seçime odaklanacağını hatırlatan milletvekili Meriç,  Yeni Çizgi Gazetesinin sorularını yanıtladı. CHP’nin kurultay ile daha da güçlenerek sahaya ineceğini vurgulayan Melih Meriç, “Çünkü CHP demokrasiye inanan, insan haklarını savunan, köklü bir geçmişi olan, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu partidir. İl ve ilçe kongrelerinde olduğu gibi, genel başkanlık içinde birden fazla isim aday adayı olabiliyor. Çünkü CHP’de tek adam olmaz. Kemal Kılıçdaroğlu da kendi ekibi ile istişareler yaparak, siyasi çalışmasını şekillendirmekte. CHP tek adamlığı kabul etmez.” dedi.

 

AKP ARTIK BU ÜLKEYE YÜK

Kurultaydan sonra alınan kararlara çıkacak sonuçlara saygı duyarak Gaziantep’te ve Türkiye genelinde yerel seçim için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Melih Meriç, “Yerel seçimlerde Türkiye genelinde de, Gaziantep’te de iddialıyız. Yeter ki halkın benimseyeceği, halkın içinde olan, halkı kucaklayabilin isimler aday belirlensin. Bizim çabamızda bu yönde olacak. Ayrıca CHP bir siyasi partiden öte adeta devletin gücü ile devletin tüm imkanlarının kullanılarak seçim çalışması yürüten AKP’ye karşı mücadele veriyor. Fakat AKP’nin artık bu ülkeye bir yük olduğu, Türkiye’yi tam bir çıkmaza soktuğu, ekonomik ve siyasal anlamda ülkeyi yıkıma uğrattığını herkes gördü. Onunu için Yerel seçim AKP’den kurtulmak için önemli bir fırsat ve herkese bu anlamda görev düşmektedir. “ dedi.

 

AKP’Lİ BELEDİYELER HİZMETTE AYRIM YAPIYOR

Bu durum, Gaziantep merkezinde çok açık şekilde görüldüğünü ifade eden CHP Milletvekili Melih Meriç, “Şehrin İbrahimli ve şehir merkezi gibi yerler ile diğer Çıksorut, Perilikaya, Ocaklar, Yavuzlar, Hoşgör, Hacıbaba gibi kenar semtlerin durum ortada. Okul, park, yol, kaldırım, asayiş, sosyal hizmetler gibi halka dönük hizmetler buralarda çok yetersiz, var  olan bazı hizmetlerde bakımsız ve harabe. CHPli belediyelerin olduğu şehirlerde ise partili partisiz, kenar semt, şehir merkezi ayrımı yapılmadan eşit hizmet veriliyor. O nedenle Gaziantepli bu gerçekleri görerek yerel seçimde tercihini yaparak oylarını kullanacaktır“ dedi. www.yenicizgihaber. YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.