Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun seçim bürosu açıldı

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun seçim bürosu açıldı
Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun seçim bürosu açıldı

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: Gaziantep'te Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim koordinasyon merkezi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve millet ittifakının adaylarının katılımlarıyla açıldı.

 

Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim koordinasyon merkezinin açılışına millet ittifakında yer alan partiler il ve ilçe başkanları, milletvekili adayları ile çok sayıda partili katıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gaziantep'in ikinci memleketi olduğunu belirterek, “Seçimlerde oy vermenin önemli bir görev. Mutlaka sandığa gidin bir oy millet ittifakına bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na verin.

Kemal Kılıçdaroğlu tüm muhalif kesimlerin ,mağdurların kısaca Türkiye'nin adayı” dedi.

 

UÇAR: "GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTILAR"

 

Görkemli açılış töreninin ardından bütün katılımcılara teşekkür eden CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşer Uçar, ‘’Açılış törenimize katılan partililerimize, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalara ve Millet İttifakı ortaklarımıza çok teşekkür ederiz. Gücümüze güç kattılar. Bu coşkulu kalabalık, iktidarın yakın olduğunun ayak sesleridir. Bu coşku, bu heyecan, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, partimizi de iktidar yapacağından hiç bir şüphem yok’’ diye konuştu. 

Konuşmanın ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, CHP Gaziantep milletvekili adayları, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Millet İttifakının milletvekili adayları ile çok sayıda yurttaş katıldı

 

 

İLK ZİYARET NİZİP İLÇESİNE

 

Koordinasyon merkezi açılışının ardından seçim çalışmalarına start veren CHP Gaziantep örgütü, ilk ilçe ziyaretini Gaziantep’in en büyük üçüncü ilçesi olan Nizip’e gerçekleştirdi. Nizip’e gerçekleşen ziyarete CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Milletvekili Adayları Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Merve Altınbaş Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı. Esnaf gezisi yapan heyet, sorunları dinleyerek CHP’nin çözüm önerilerini vatandaşlara anlattı ve destek istedi.

 

MİLLET İTTİFAKI ÇADIRINDA İFTAR BULUŞMASI

 

Nizip’te esnaf ve vatandaş gezisinin ardından Karkamış’ta kurulan Millet İttifakı iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelen CHP ve Millet İttifakı heyetini yoğun bir kalabalık karşıladı. Vatandaşlarla iftar çadırında birlikte iftar açan heyet Gaziantep’e hareket etti.

 

VAN GÖLÜ ÇEVRESİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ'NE ZİYARET

 

Karkamış’ta düzenlenen iftar yemeğinin ardından günün son programı olan Van Gölü Çevresi Yardımlaşma Derneği’ne seçim çalışmaları kapsamında ziyaret gerçekleşti. Gerçekleşen ziyarete Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, CHP Gaziantep Milletvekili adayları Hasan Öztürkmen, Melih Meriç ve Reis Reisoğlu katıldı. Gerçekleşen ziyarette CHP ve Millet İttifakının iktidara gelindiğinde yapılacak olan vaatler anlatıldı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.