İYİ Partili Mehmet Ay sahalarda ayrılmıyor

İYİ Partili Mehmet Ay sahalarda ayrılmıyor
İYİ Partili Mehmet Ay sahalarda ayrılmıyor

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: Gaziantep’te seçim çalışmasını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Milletvekili Adayı Mehmet Ay yoğun tempo ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Ay, KÜSGET Sanayi Sitesinde esnafın sorunlarını dinledi, daha sonra üniversite civarında öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini, sorunlarını dinledi.

 

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28'inci dönem Milletvekili genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Ay, ilk kez oy kullanacak olan yaklaşık 5 milyon seçmeni oluşturan gençlerden de oy istemeyi ihmal etmiyor.

Üniversite civarında öğrencilerle bir araya gelen Ay, “Öğrencilerimizin yetersiz beslenme, barınma ve ulaşım sorunu var. Liyakatsız kadrolar yüzünden TL’nin değeri düşmüş. Öğrenciler mezun olduktan sonra iş kaygıları var. Öğrencilerimiz, gençlerimiz dersine çalışmak sonra gezmek, eğelenmek yerine oturup karar kara yarınlarını düşünüyor. İYİ Parti iktidarında bu sorunlar, sıkıntılar zulüm bitecek. Öğrenciler, mutlu yarınlara uyanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Az kaldı” dedi.

 

KÜSGET SANAYİ SİTESİ ESNAFI PAHALILIKTAN VE İŞSİZLİKTEN YAKINDI

KÜSGET’de esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti Milletvekili Adayı Mehmet Ay,  “Esnaf sattığı yedek parçanın yerine yenisini alıp koyamaz oldu. Fiyatlar sürekli değişiyor. Vatandaş arabasının eksiğini ve bakımlarını yaptıramaz oldu, çünkü fiyatlar çok yüksek, her gün fiyat değişir mi? Sorunsuz, sıkıntısız hiçbir esnaf, hiçbir kesim yok, herkes bu sistemde zarar görüyor.

Ülkenin özlenen günlere kavuşması için, iktidarımızda, esnafımız için kesin çözümlü projelerimiz ile 14 Mayıs'ı hep birlikte bekliyoruz” şeklinde konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.