İYİ Parti Adayı Gürban’a parti içinde tepkiler dinmiyor

İYİ Parti Adayı Gürban’a parti içinde tepkiler dinmiyor
İYİ Parti Adayı Gürban’a parti içinde tepkiler dinmiyor

GAZİANTEP- Gaziantep’te İyi Parti’nin 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Mustafa Güran’a teşkilat içerisindeki tepki ve eleştiriler artarak sürüyor.

 

İYİ Partide günlerdir tartışmaların odağındaki isim olan 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Mustafa Gürban’a ve listeye bir eleştiride, İYİ Parti 27. Dönem 2.sıra Milletvekili Adayı olan Can Tuğsuz ‘da geldi.

 

Tuğsuz, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım ile parti içerisinde her geçen gün artan tepkileri destekler nitelikte açıklama yaparak paylaşımında şunları ifade etti:

“Erdemli kişiler ve prensiplerle kurduğumuz İYİ Parti, milletin iradesini hep başarıyla temsil etti. Fakat bugün ne yazık ki ilk kez Ankara bizi Gaziantep'te milletimize karşı mahcup ediyor. Yanlıştan dönmeyi bilmek de bir erdemdir. "Bu yanlıştan dönün" diyen seçmeni dinlemeliydik.”

 

Gaziantep’teki İyi Parti teşkilatı içerisinde bu kriz artarak devam ederken, partililerin heyecanını bitirdiği, bu durum sıralamadaki diğer milletvekili adaylarını da endişelendirirken, sandığa olumsuz yansıyacağı kaygısındalar. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.