Gaziantep’te İYİ Parti’yi sahaya Mehmet Ay taşıyor

Gaziantep’te İYİ Parti’yi sahaya Mehmet Ay taşıyor
Gaziantep’te İYİ Parti’yi sahaya Mehmet Ay taşıyor

GAZİANTEP- ANILŞAHİN: İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Ay seçim çalışmasını ekibiyle birlikte yoğun şekilde sürdürüyor. Mehmet Ay, Türkiye’nin biran önce içinde bulunduğu bu zor, sıkıntılı ve tehlikeli süreçten kurtulması gerektiğini belirterek, seçmenlerden bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy İYİ Partiye istiyor.

 

Şehir merkezi, ilçeleri ve köyleri gezerek seçmenlerle bir araya gelen sorunlarını dinleyen, çözüm önerilerini anlatan İYİ Parti 2. sıra Milletvekili Adaya Mehmet Ay, seçim çalışmasına aralıksız devam ederken, GSO Başkanı Adnan Ünverdi ile meclis başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ederek sanayicilerin sorunlarını, taleplerini dinledi.

Mehmet Ay, gün içerisinde EMŞAV Dernek Başkanı Adil Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Daha sonra Otogar Esnafına giden Ay, burada hem işletme sahipleri ile hem yolcular ile görüştü.

 

Türkiye’nin her geçen gün daha karanlık bir sürece doğru gittiğini, biran önce bu kötü gidişe dur demek gerektiğini belirten İYİ Parti Milletvekili Adaya, görüşmeler sırasında yaptığı yapıcı, olumlu, umut veren konuşmalarıyla da seçmenleri cezbediyor.

 

Milletvekili Adaya Mehmet Ay 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin önemine vurgu yaparak şöyle devam etti:
“14 Mayıs Türkiye için tarihi dönüm noktası olacak. Türk halkı sağduyulu hareket ederek sandıkta bu kötü gidişe dur diyecek iradeyi gösterecek. Ülkesini, milletini seven insanlar, bu sorumluluğu yerine getirip sandıkta gereken cevabı verecektir. İYİ Parti olarak bizler bu konuda elimizi taşın altına koyduk. Türkiye’de kardeşliği, huzuru, barışı, sevgiyi yeniden inşa edeceğiz. Hiç kimse ötekileştirilmeyecek, sevgi kazanacak, huzur kazanacak, barış kazanacak.   

14 Mayıs’ta tüm yurttaşlarımızın oylarını kullanıp, sandığa sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi. www.yenicizgihaber.com  YENİ ÇİZGİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.