EMEK Partisi Genel Başkanı Akdeniz: Emekçileri kuru soğana muhtaç ettiler

EMEK Partisi Genel Başkanı Akdeniz: Emekçileri kuru soğana muhtaç ettiler
EMEK Partisi Genel Başkanı Akdeniz: Emekçileri kuru soğana muhtaç ettiler

GAZİANTEP- BEKİR  ŞAHİN: Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Ercüment Akdeniz,

Gaziantep emekçilerin şehri olduğunu belirterek, “İhracaat rekorları kırdıklarını açıklayan patronlar emekçileri soğana muhtaç ediyor” dedi.

 

Emek ve Özgürlük İttifakı Türkiye’nin kurtuluşu olacağını ifade eren Ercüment Akdeniz, Gaziantep’te emek özgürlük ittifakı milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına destek verdi.

Gaziantep emekçi kenti, işçi kenti olduğunu hatırlatan Akdeniz şöyle devam etti:

 

“Burada özellikle patronlara sesleniyorum, ihracat rekorları kırıyorlar ama işçiyi, emekçiyi soğana muhtaç ediyorlar. Yoksulluk düzeni son bulacak. Pandemide, selde, depremde on binlerce insanı işten attılar. Antep’i en yoksul kent yaptılar. Patronlarına ittifakına karşı Emek ve Özgürlük İttifakı olarak geliyoruz, onların saltanatını hep birlikte değiştireceğiz” diye ifade etti. 

 

Maraş merkezli depremlere değinen Akdeniz, "Hepimizin başı sağ olsun. Bunlar ne yaptılar, depremin ikinci gününde işçi emekçiye ‘fabrikaya gelmezsen kapı önündesin’ dedi. Onlara karşı birleştik. Bizler özgürlük dedik, özgürlüğün anlamı ne kadar büyük, en çok sizler biliyorsunuz. Özgürlük çığlığı için zindanlara, Kürt gazetecilere, sanatçılara, siyasetçilere, Demirtaş ve arkadaşlarına selam olsun. Operasyon üstüne operasyon yapıyorlar. Bu Bakan Soylu var ya, ’14 Mayıs’ta siyasi darbe hazırlığı yapıyorlar’ diyor. Bu Bakan nereye bakıyor, sen aynaya bakarak konuşuyorsun. Kendi yaptıklarını anlatıyorsun, kayyım rejimi ortada. Ne yaparsa yapsınlar, nihai son belli. Gideceksiniz, size bye bye diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Akdeniz, Diyarbakır'da gözaltına alınan gazetecilerin tutuklanmasına tepki göstererek, "Ben Van’a gittim, bin 500 gündür toplantı ve gösteri yasak, basın açıklaması oluyor, engelleniyor, gazeteciler de haber yapamıyor. Bu haberleri Murat Sarısaç yapıyor, şimdi sizin adayınız, ona güçlü bir alkış. Sevda Karaca, sizin kızınız, size emanet, canla başla ona sahip çıkın” diye konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.