Deva Partisi lideri Babacan Gaziantep’e geliyor

Deva Partisi lideri  Babacan Gaziantep’e geliyor
Deva Partisi lideri Babacan Gaziantep’e geliyor

 

GAZİANTEP-  BÜLENT KISA; Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan Şahinbey ve Şehitkamil Kongreleri nedeniyle Gaziantep’e geliyor.

 

Deva Partisi il başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe Kongrelerinin 12 Temmuz tarihinde yapılacak kongreleri nedeniyle Gaziantep’e gelecek olan Babacan bu arada Gaziantep’te iş dünyası,  sivil toplum örgütleri,  gazeteciler, kadın girişimciler, muhtarlar ve esnafla görüşeceği ifade edildi. .

 

Programa DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyeleri, MKYK üyeleri ile geniş bir parti heyeti eşlik edecek.

 

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan’ın Gaziantep temasları hakkında bilgi veren DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya 12 Temmuz’da Şahinbey ve Şehitkamil Kongrelerini yapacaklarını belirterek “Genel Başkanımız Ali Babacan kongrelerimiz vesilesiyle Gaziantep ile buluşacak. Gaziantep’te çeşitli sivil toplum örgütleri, gazeteciler ve esnafımızla buluşacak.” dedi.

 

Genel Başkan Ali Babacan’ın Gaziantep’e özel bir önem verdiğini ifade eden Kaya, ”Ali Babacan sanayi ve üretim kenti Gaziantep’e özel bir önem veriyor. Gaziantep’in ekonomik dinamiklerini iyi bilen başkanımız sanayicilerimizin yaşadığı sıkıntıların da farkında. DEVA Partisi bu sorunlara çözüm ile geliyor. Şahinbey ve Şehitkamil Kongrelerimiz ile Gaziantep için sorunların çözümüne hazır olduğumuzu göstereceğiz. Bu çözüm kongrelerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.