Deprem şehri Hatay’da yurttaşlar, verilen sözlerin tutulmasını istiyor

Deprem şehri Hatay’da yurttaşlar, verilen sözlerin tutulmasını istiyor
Kanalizasyon hatları sık sık tıkanıyor, pis su sokaklara taşıyor, yollar halen harabe, çukurlar nedeniyle araçla gidip gelmek çok sıkıntılı ve araçlar hurdaya dönüyor. Verilen sözleri hiçbirisi yapılmadı.

Deprem şehri Hataylılar tepkili: Seçim bitti Hatay unutuldu

HATAY - BEKİR ŞAHİNİ: CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, gerek hükümetin gerekse Hatay Büyükşehir Belediye Başkanının verdikleri sözleri tutmaya çağırdı. Seçim bitti Hatay unutuldu diye sitem eden depremzede şehir Payas CHP İlçe Başkanı Erdinç Keskin,

"Seçimlerden önce atıp tutanlar şimdi ne hizmet veriyor nede ortalıkta gözüktükleri yok” diye tepki gösterdi.

HİZMET GELECEKTİ, SÖZ VERENLER NERDE?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin yaptığı açıklamasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü sert dille eleştirdi. Seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmediğini ve halkı mağdur ettiğini belirten Keskin, Mehmet Öntürk'ün sahada görünmediğini kaydetti.

PAYASTA ALT YAPI ÇÖKMÜŞ DURUMDA

CHP’li Keskin açıklamasına şöyle devam etti:

"Seçimlerden önce atıp tutanları şimdi sahada göremiyoruz. Mehmet Öntürk, seçimlerde büyük vaatlerde bulundu, ancak bugün Payas'ta yaşanan su depo sorunları, su altyapı eksiklikleri, kanalizasyon problemleri ve yol çukurları halkımızı perişan ediyor.

Payas'ın su ve altyapı sorunları, eksikler, yetersizlikler halkımızı perişan ediyor.

Su depolarımız yetersiz, altyapımız çökmüş durumda. Halkımız, günlük su ihtiyacını bile karşılamakta zorlanıyor.

Kanalizasyon hatları sık sık tıkanıyor, pis su sokaklara taşıyor. Halk sağlığı ciddi tehdit altında, yollar halen harabe, çukurlar nedeniyle araçla gidip gelmek çok sıkıntılı ve araçlar hurdaya dönüyor. Çünkü çukurdan hareket edilmiyor, bu yüzdende trafik sürekli sıkışık.”

HALKI MAĞDUR EDEN BİR YÖNETİM VAR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün halkı mağdur ettiğini ileri süren CHP’li Keskin, "Halkımıza hizmet etmek yerine vaatlerle oyalayan bir yönetim anlayışını kabul etmiyoruz. Payas halkı, seçim döneminde verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyor. Başkan Mehmet Öntürk, şehrin sorunları çözmek yerine sessiz kalarak, sorunlara ilgisiz ve duyarsız bir bakışı var. Çünkü ortada bir hizmet yok.

Seçim döneminde meydanlarda atıp tutan Mehmet Öntürk, şimdi nerede? Halkımızın yanında değil, sahada değil. Payas'ın sorunlarını çözmek için sahada aktif olarak çalışmak yerine, köşe bucak kaçıyor," diye konuştu. www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.