CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Yıldırım: “Parti olarak 1989 ruhunu yakalayacağız”

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Yıldırım: “Parti olarak 1989 ruhunu yakalayacağız”
CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Yıldırım: “Parti olarak 1989 ruhunu yakalayacağız”

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, yönetim olarak ilçede kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Ben değil biz olacağız, ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız, küskün değil birlikte dayanışma kültürünü geliştireceğiz.

Tüm bunlarla birlikte parti olarak ilçede yeniden 1989 ruhunu yakalayacağız, ve belediye başkanlığını ilçemizde yeniden kazanacağız” dedi.

 

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım yönetim olarak görev bölümü yaptıktan sonra eğitim, gençlik, kadın, hukuk ve köy çalışma gruplarını oluşturduklarını, kadın ve gençlikle birlikte şehiri karış karış gezerek, halkla sık sık bir araya gelerek sorunlarını, sıkıntılarını dinleyeceklerini, yapılması gerekenleri, taleplerini alarak, bunları yerel ve genel mecliste gündeme getirerek, çözümü konusunda gereken çabayı, ilgiyi göstereceklerini açıkladı.

 

Yeni Çizgi Gazetesinin sorularını yanıtlayan ilçe başkanı Hurşit Yıldırım, öncelikli olarak mahallelerde partinin durumunu, aldığı oyu, parti görevlisi olup olmadığını, bunları araştırdıklarını belirterek, “Parti görevlisi olmayan mahallelere, parti görevlisi seçtik. Partiye oy çıkmayan yerlerde yeni parti görevlileri belirledik. Aynı zamanda partiye oy çıkmamasının nedenlerini araştırmamız sürüyor. Neden oy çıkmamış, sebepleri nedir, onları tespit ederek çözümler üreteceğiz. Örneğin 6 köyde partimize hiç oy çıkmıyor, öncelikli olarak bunları ele alıp araştırmamızı sürdürüyoruz” dedi. www.yenicizgihaber.com

 

ŞEHİTKAMİL’DE BELEDİYEYİ CHP KAZANACAK

Yoğun bir tempo ile bu çalışmaları yaparken diğer yandan da yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatan Yıldırım, “Ben değil biz anlayışı ile hareket ederek, partimize yeniden 1989 ruhunu yaşatacağız. Çünkü Şehitkamil’de CHP’nin belli bir oy potansiyeli var. Bunu heba etmeyerek sahip çıkacağız. Genel seçimde Şehitkamil’de CHP yüzde 28.3 oy aldı. Bu oran hiçte az değil. Biz bunu daha da artırarak belediyeyi yeniden kazanarak halka açacağız” dedi.

 

ADAYLARI ÖN SEÇİMLE BELİRLEYECEĞİZ

Yerel seçimlere ilişkin olarak, belediye başkan adaylarının birden fazla olması halinde, genel merkezden ön seçim talep ederek belirlenmesini isteyeceklerini söyleyen başkan Yıldırım,  fakat belediye meclis üyelikleri için kesinlikle ön seçimde ısrarlı olacaklarını açıkladı.

 

PM’DE GAZİANTEPLİ OLMASINI ARZU EDİYORUZ

CHP Gaziantep örgütünün yıllardır PM’de temsilcisi olmadığını hatırlatan Yıldırım, “Siirt, Urfa, Malatya gibi birçok şehirde PM üyesi var, hatta hiç milletvekili çıkaramayan şehirlerde bile PM üyesi varken, Gaziantep’te neden olmasın, bunun sorgulanması gerek. Gaziantep bu bölgenin en büyük şehri, yok sayılmasın istiyoruz. Ve umarız bu kurultayda genel merkez bunları dikkate alır” diye konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.