CHP Oğuzeli yönetimine 5 kişilik atama yapıldı

CHP Oğuzeli yönetimine 5 kişilik atama yapıldı
CHP Oğuzeli yönetimine 5 kişilik atama yapıldı

 

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: Oğuzeli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına, son yerel seçimde CHP'de belediye başkan adayı olan Mustafa Dinçkan ile birlikte 4 partili atandı.

 

CHP Genel Merkezi tarafından, yaklaşık 1,5 yıldır boş bulunan ilçeler arasından Oğuzeli ilçe başkanlığına son yerel seçimde belediye başkan adayı olan Mustafa Diçkan ilçe başkanı, beraberindeki 4 partiliyide yönetici olarak görevlendirdi. Böylece uzun zamandır boş olan ilçe yönetimi sonunda 5 kişilik bir kayyum ile soruna geçici çözüm getirildi.

 

Oğuzeli ilçe başkanlığına atanan Mustafa Dinçkan, atamayla ilgili bilgiyi sosyal medya hesabında paylaşarak şöyle ifade etti: www.yenicizgihaber.com

 

“Boş bulunması nedeniyle, geçici kurul üyeliğini yürütmek üzere dört arkadaşımla birlikte görevlendirilmiş bulunmaktayız. Bizlerin atanması için öneride bulunan partililerimize ve yöneticilerimize, bizlere duydukları güven için teşekkür ediyorum. Ayrıca tebrik etmek için arayan, sosyal medyadan yazan tüm dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar geçmişte İlçe Başkanlığı ve yöneticiliği yapan tüm abilerime, kardeşlerime emekleri için minnettarım.

Bizler Cumhuriyet Halk partililer olarak büyük bir aileyiz. Bazı eleştirel düşünen arkadaşlarımızın da olmasını doğal karşılıyor, zenginliğimiz olarak kabul ediyorum. Hacı Bektaş Veli’nin deyimiyle incinsekte incitmeyeceğiz. Teslim aldığımız bu bayrağı sizlerin de desteği ile daha ileriye taşımaktan başka kaygımız yoktur.” diye ifade etti

www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.