CHP Mut’ta ilçe başkanı emekli öğretmen oldu

CHP Mut’ta ilçe başkanı emekli öğretmen oldu
CHP Mut’ta ilçe başkanı emekli öğretmen oldu

MERSİN-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği olağan kongrede üç aday yarıştı. En çok oyu alan aynı zamanda Eğitim İş Şube seki başkanı emekli öğretmen Hayati Bağçalı CHP Mut İlçe Başkanı seçildi.

Mut Ziraat Odası Salonunda, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in Divan Başkanlığı ile gerçekleştirilen seçimde CHP’de 3 aday yarıştı. Toplam 229 delegenin oy kullandığı seçimde adayların aldığı oy sayısı şu şekilde: Hayati Bağçalı: 129 oy

Abdurrahman Günay: 93, Erdoğan Ata: 7

CHP Mut İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel de katıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN 2020 YILI İLK MECLİSİ MUT’TA YAPILIYOR

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Mut için bugüne kadar yaptıklarını ve Mutlular ile  ile gönül bağı kuracağı yeni hedeflerini partililer ile paylaştı. Seçer, “Biz çalışıp ürettikçe, hedeflerimizi bir bir gerçekleştirdikçe başarı kaçınılmaz olacak. Yarınlar için iktidar yürüyüşümüzü sürdürüyoruz” dedi.

Başkan seçildikten sonra diğer adaylarla birlikte kürsüde el ele tutuşup fotoğraf çektiren Hayati Bağçalı yaptığı teşekkür konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaptı. YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.