CHP Milletvekili Adayı Aktaş: Söz, 14 Mayıs’ta baharı getireceğiz

CHP Milletvekili Adayı Aktaş: Söz, 14 Mayıs’ta baharı getireceğiz
CHP Milletvekili Adayı Aktaş: Söz, 14 Mayıs’ta baharı getireceğiz

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: CHP Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, 21 yıllık iktidarın ülkeyi soktuğu ekonomik krize ve yıkıma dikkat çekerek, "Hiçbir önlem almayarak bir doğa olayı olan depremi Afet’e çevirip on binlerce binayı yüz binlerce insana mezar eden tek adama dayalı ucube sisteme karşı söz 14 Mayıs’tan ülkeyi bu ucubeden kurtaracağız" dedi. 

 

Türkiye olarak alacakaranlık günlerden geçtiğimizi söyleyen CHP Milletvekili adayı Vijdan Aktaş, “Alacakaranlık günlerden geçiyoruz. Salgın, deprem, ekonomik kriz, ekolojik kriz, gıda krizi; kriz, kriz, kriz. Çaresi ise her fırsatta, her dik duruşta tazelenen, halkın yükselen umudu olan CHP ve CHP iktidarı. Eşit, özgür, demokratik bir ülke CHP iktidarı ile gelecek.  

 

O CHP‘ki bu ülkenin düşman işgaline uğradığı, ordusunun dağıtıldığı dönemde yedi düvele karşı kurtuluş savaşını vermiş, kurtuluştan kuruluşa uzanan yolun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu koca çınarımız. O çınarki gölgesinde herkesin yeri olduğu kökleri Anadolu’nun tüm birikimlerine kök salmıştır. Bugünde 21 yıllık iktidarın ülkeyi soktuğu ekonomik krize ve yıkım, hiçbir önlem almayarak bir doğa olayı olan depremi afet’e çevirip on binlerce binayı yüz binlerce insana mezar eden tek adama dayalı ucube sisteme karşı SÖZ 14 Mayısta Baharı Getireceğiz” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.