CHP Mezitli İlçe Başkanı Yılmaz: Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağız

CHP Mezitli İlçe Başkanı Yılmaz: Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağız
CHP Mezitli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Sivas Kongresi'nin 105'inci Yıl Dönümü Mesajı

MERSİN- YENİ ÇİZGİ: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Sivas Kongresi'nin 105'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz, mesajında Sivas Kongresi'nin, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde dönüm noktası olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kongrede emeği geçen tüm kahramanları rahmet ve minnetle andı.

Av. Ulaş Yılmaz, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Sivas Kongresi'nin 105'inci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin temellerini atan, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizi yönlendiren Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Sivas Kongresi, milletimizin bağımsızlık kararlılığını dünyaya ilan ettiği, ulusal egemenliğe giden yolda en önemli adımlardan biri olmuştur. Gücünü birlik ve beraberlik ruhundan alan Türk milleti, her türlü zorluğu aşarak tam bağımsızlık hedefini gerçekleştirmiştir.

Bugün bizlere düşen görev, Sivas Kongresi'nde ortaya çıkan bu birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar korumaktır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet yolunda kararlılıkla ilerleyecek, bu onurlu mücadeleyi gelecek nesillere aktaracağız." www.yenicizgihaber.com (Haber Merkezi)

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyacaksak, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Hak, hukuk, Adalet demektir. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapabilirsiniz. Ayrıca facebook, twitter ve instagram da bizi takip ederek destek verdirebilirsiniz. Aynı zamanda gerek kendinizin gerekse çevrenizdekilerin Özel reklam ve tanıtım yoluyla vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamız için çok önemli bir destektir.

Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz. Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bağımsız ve özgür gazetecilik için, aydınlık yarınlar için, eşit yurttaşlık hedefi ve özlemiyle Sağlıklı ve Mutlu kalın.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

Web Haber Sayfamız

https://www.yenicizgihaber.com/

facebook hesap

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

twitter hesap

https://x.com/yenicizgigazete

instegram hesap

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.