CHP Mersin İl Başkanı Aktay; Adalete inanan, halkına güvenenler asla yalnız yürümeyecek

CHP Mersin İl Başkanı Aktay; Adalete inanan, halkına güvenenler asla yalnız yürümeyecek
CHP Mersin İl Başkanı Aktay; Adalete inanan, halkına güvenenler asla yalnız yürümeyecek

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde parti olarak 3 yıl önce başlattıkları “HAK, HUKUK, ADALE”  Yürüyüşünün 3. yılında, adalete inanan ve halkına güvenenlerin asla yalnız yürümeyeceklerini açıkladı.

 

 

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay yaptığı açıklamada, Türkiye’nin vicdan sahibi, hukuktan, demokrasiden yana tüm güçlerin üç yıldır Hak, hukuk, adalet kavramın etrafında buluştuklarını belirterek şöyle devam etti:

 

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran 2017’de başlattığı Adalet Yürüyüşü o günden bugüne Türkiye’de siyasetin yeni yönünü belirliyor.

31 Mart yerel seçimlerinde de gördüğümüz gibi, Türkiye artık otoriter tek adam rejiminin korku duvarlarını aşıyor, hukukun ve demokrasinin üstünlüğüne dayalı, insanca, hakça, adil bir düzeni kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Adalet Yürüyüşü, bundan böyle güçlülerin değil haklıların kazanacağını gösteren ilk işaretti. 15 Haziran 2017’den beri artık hepimiz biliyoruz ki, adalete inananlar, halkına güvenenler asla yalnız yürümezler.

 

Adalet Yürüyüşü’nün 3. yılında “hak, hukuk, adalet” talep etmekten yılmayan, bu uğurda bedel ödetilen, eziyet çektirilen tüm yurttaşlarımızı sevgi, saygı ve dayanışma duygularımızla selamlıyoruz. YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.