CHP kadın kolları başkanlığına Müge Düşün seçildi

CHP kadın kolları başkanlığına Müge Düşün seçildi
CHP'li kadınlardan başkanlık yarışını 129 oy alan Av. Fatma Müge Düşün kazandı. Seçim sonunda her iki adayda ortak selam verdi.

CHP kadın kolları başkanlığına Müge Düşün seçildi

GAZİANTEP- AYSELŞAHİN: CHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde Av.Fatma Müge Düşün ile Arzu Parlak yarıştı. Başkanlık yarışını 129 oy alan Av. Fatma Müge Düşün kazandı. Diğer aday Arzu Parlak isi 116 oy alabildi.

chp-antep-il-kadin-kolu-bsk-av-fatma-muge-dusun.jpg

CHP İl Kadın Kolları Kongresi kadınların yoğun katılımı ile gerçekleşti. 245 delegenin oy kullandığı seçimde, adaylardan Av. Fatma Müge Düşün 129 oy, Arzu Parlak ise 116 oyda aldı. Bu sonuçlara göre CHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığına Av. Fatma Müge Düşün kazandı. Diğer aday Arzu Parlak ise 116 oyda kaldı.

Seçim sonrası her iki aday da salondaki partililere ortak selam verdi.

chp-il-kadin-kolubaskani-secimi.jpg

chp-il-kadin-kolubaskani-secimi.jpg

KADINLARA, AVUKAT BAŞKANLIK YAPACAK

Gaziantep'te CHP'de uzun süredir kadın kollarındaki pasif gidişin, yerel seçimlerden buyana yeniden toparlanmaya başladığı, yeni kadın kolları başkanlar ile kadın seçmenlere ulaşmayı hedefleyen CHP, Gaziantep'teki yazgısını kadın ve gençleri kazanarak değiştirmesi hedefleniyor.www.yenicizgihaber.com

CHPLİ KADINLAR SAHAYA İNMELİ

Bu anlamda yeni seçilen CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av Düşün ile diğer ilçe kadın kolları başkanlıklarına önemli görevler düşerken, il kadın kolları başkanının bunları örgütleme, partiye yeni kadın üye kazandırma, proje geliştirip kadınlarla paylaşma, kadınların sorunlarını tespit ederek genel merkez ile paylaşarak çözüm üretmek gibi önemli sorunlar bulunuyor. Gaziantep'te yurttaşlar, yerelde iktidarı eline alan genelde de olası bir erken seçim ile iktidara gelmesi olası olan CHP'li kadınları artık sahada görmek istiyor. www.yenicizgihaber.com

chp-antep-kadin-kollaribaskanligisecimi.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.