CHP İlçe Başkanı Av Şahin; CHP toplum için halen bir umut

CHP İlçe Başkanı Av Şahin; CHP toplum için halen bir umut
CHP İlçe Başkanı Av Şahin; CHP toplum için halen bir umut

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: CHP Şahinbey İlçe Başkanı Av Aydın Şahin, 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak olan CHP Kurultayı’nda parti tabanı ve toplumun geneline umut olacak mesajlar, düzenlemeler ve kadroların oluşmasını umut ettiklerini belirterek, “Yüzü sola dönük, parti içi demokrasinin işletildiği genç, tecrübeli ve ilkeli kadroların genel merkez yönetiminde olmasını arzu ediyorum” dedi.

 

 

CHP Şahinbey İlçesi yönetiminden bir süre önce istifa edenlerin yerine yedek üyelerden takviye yapılarak yönetim olarak görevlerine devam ettiklerini, kurultaydan sonra yerel seçimlere odaklanacaklarını açıklayan CHP İlçe Başkanı Aydın Şahin, her şeye rağmen CHP halen toplumun umudu olduğuna dikkat çekti.

 

 

Yeni Çizgi Gazetesinin nasıl bir genel merkez nasıl bir parti yönetimi istiyorsunuz, yerel seçimler ve ekonomi ile ilgili soruları yanıtlayan ilçe başkanı Av Şahin,  kurultayın parti tabanı ve Türkiye halkına umut olması gerektiğini belirterek, “Parti içi demokrasi işler hale getirilmeli. Tüzük ve program çağın gereklerine uygun sosyal demokrasinin evrensel ilkeleri esas alınarak oluşturulmalı. Parti olarak yüzümüz kesinlikle sola dönük olmalı.  

Aynı zamanda partinin tüm organlarının belirlenmesinde ve denetlenmesinde parti örgütü tek söz sahibi olmalı. Kurultayın neticesi, parti içerisindeki yenilenmeyi topluma göstereceğine inanıyorum” diye ifade etti. www.yenicizgihaber.com

 

 

ADAYLAR ÖN SEÇİM İLE BELİRLENMELİ

Yerel seçimlerde belediye başkan adayı ve meclis üyesi adaylarının tespitinde, kesinlikle üyelerle ön seçim yapılarak belirlenmesini savunduklarını söyleyen ilçe başkanı Şahin, kurultaydan sonra yerel seçime odaklanarak çalışmaları hızlandıracaklarını kaydetti.

 

EKONOMİ ÇÖKÜŞTE

Türkiye’nin ekonomik, siyasal ve sosyal anlamda tam bir çöküntü yaşadığını ileri süren CHP Şahinbey İlçe Başkanı Av Aydın Şahin, akaryakıt, elektrik, doğalgaz gibi insan ve yaşam kalitesini direk etkileyen zorunlu ihtiyaçlara sürekli yapılan zamlar, beraberinde gelen işsizlik, açlık, yoksulluk, ahlaki çöküntü gibi felaketler ile ülkenin karşı karşıya olduğuna dikkat çekti. Halkın büyük bir kesimi her gün daha da yoksullaştığını ifade eden Şahin şöyle devam etti:

   

“Böyle bir durumda CHP’ye tarihsel bir sorumluluk düşüyor. İşte bu kötü gidişte, çöküntü de ülkeyi kurtaracak tek parti CHP’dir. Bu nedenle halkımız CHP ile ancak demokrasiye, özgürlüklere, bağımsız yargıya kavuşabilecektir. Zamdan, zulümden, hukuksuzluklardan, hayat pahalılığından, işsizlikten, ülke ancak CHP iktidarı ile kurtulabilecektir.” www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.