CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı: Balık baştan kokmuş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı: Balık baştan kokmuş
CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı: Balık baştan kokmuş

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Gaziantep il binasının açılışını yaptı, aynı zamanda kanaat önderleri, muhtarlar, ilçe başkanları ve milletvekili aday adayı olmak isteyenlerlye ayrı ayrı bir araya gelen Salıcı, üye katılım törenine de katılarak rozet taktı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu sert dille eleştirerek, “Biz ona fotoroman Süleyman diyoruz. Antep’in sokaklarında satılan uyuşturucudan Süleyman Soylu’nun haberi yok mu? Bu işleri engellemeden sorumlu kişi Süleyman Soylu değil mi? Ne yapıyor? Balık baştan kokmuş. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Bu mafya düzenini kuran, bu uyuşturucu çetelerini kollayan, Türkiye’yi Antep’i Suriyelilerin sığınmacı merkezi haline getirenlerle de hesaplaşacağız” dedi.

 

Gaziantep merkezinde Maarif Kavşağında CHP’nin il binasının açılış törenine Gaziantep milletvekilleri, il ilçe başkanları ve yöneticileri, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Celal Doğan’ın yanı sıra partililer katıldı. İl binasının açılışını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı

Oğuz Kaan Salıcı, Türkiye'nin bütün renklerini, bütün kesimlerini kucaklamaya hazır olduklarını belirterek, “Kimse bizden ayrımcılık, kutuplaştırma beklemesin. Türkiye'nin bütün renklerini, bütün kesimlerini kucaklamaya hazırız. Kimse bizden toplumun bir kesimini hakir görüp başka bir kesimini torpilli hale getirecek işler beklemesin. Biz 72 milleti aynı gözle gören insanlarız. Böyle bir dünya görüşüne sahibiz." şeklinde konuştu.

 

Seçimlere çok az bir süre katıldığını kaydeden Salıcı, “Muhalefet partilerden oluşan 6'lı masanın belirleyeceği kişiyi Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve parlamentoda çoğunluğu sağlayıp Türkiye'nin makus tarihini değiştirmek hepimizin boynunun borcudur. Bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu mücadelenin öncüsüdür. Bu mücadeleyi 6'lı masayla beraber veren liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde mücadeleyi tamamına erdirmeye varız." www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.