CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk: Gaziantep'in biriken sorunlarını çözmeye geliyoruz

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk: Gaziantep'in biriken sorunlarını çözmeye geliyoruz
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk: Gaziantep'in biriken sorunlarını çözmeye geliyoruz

 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk: Gaziantep'in biriken sorunlarını çözmeye geliyoruz 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk,  şehrin trafik, yol, eğitim, güvenlik, park, otopark, hava kirliği gibi çok önemli sorunlarının yanı sıra uyuşturucu ile mücadele ve uyuşturucu bağlamlılarının tedavisine yönelik önemli sorunlar olduğuna dikkat çekti.  CHP Büyükşehir Beledi Başkan Adayı Ertürk, "Gaziantep'in biriken sorunlarını çözmeye geliyoruz, yeterki halkımız sahip çıksın, oy versin. Biz sorunların üzerine samimiyetle gidip çözeceğiz. Gaziantep'i daha yaşanabilir hale getireceğiz"

 

CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Ertürk, seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’te stajyerler ile birlikte yaklaşık 3500 üyesi bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. CHP Büyükşehir adayını SMMMO Başkanı Hakan Özseven ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 

Özseven, Oda olarak taleplerini belirtirken, özellikle lokal yeri ve ruhsat istediklerini vurgularken, seçimi kazanmaları halinde belediyeye ait toplantı salonlularını da ücretsiz kullanmak isteklerini kaydetti. Özseven, CHP’li aday Ertürk’e, Gaziantep’in daha yaşanabilir şehir olmasını istediklerini, şehrin, uyuşturucu, trafik gibi sorunlarının çözümlenmesini istediklerini, aynı zamanda depreme hazırlıklı yapılaşmalar olması konusunda projelerini sordu. www.yenicizgihaber.com

 

 

Muhasebe Haftasını kutlayan aynı zamanda mali müşavirliğin ülke ekonomisi açısından son derece önemli bir meslek olduğunu kaydeden CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk,  şehrin sorunlarının farkında ve bilincinde olduklarını  seçmenlerin destek verip, sçimi kazanmaları halinde de bu sorunları kendilerinin çözebileceğini ifade etti. 

Ertürk, şehirde önemli sorun olan uyuşturucuyu önlemek, emniyetin işi ancak uyuşturucu bağımlılarını tedavi etme konusunda belediye olarak gerekli tedavi merkezlerini açarak bu sorunun çözümüne katkı sunacaklarını vurguladı.

 

Öğrencilere burs, uygun fiyata yemek için öğrenci lokantaları, ulaşım konusu ve yurt gibi alanlarda öğrencilere yönelik önemli projeleri olduğunu söyleyen CHP’li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk, “Trafik konusunda yoğunluğu fazla olan yollarda battı çıktılar ile trafiği rahatlatacağız. İnsan yoğunluk yerlere gitmeyen raylı sistemi oralara kadar uzatarak insanların ulaşım hizmetini kolaylaştıracağız. Sivil toplum örgütleri ile hemşehri derneklerine yönelik, içerisinde toplantı salonlarına kadar her şeyin olduğu çok amaçlı modern yerler yaparak hizmete sunacağız” dedi.

 

Toplantıdan sonra CHP’li Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk SMMMO yönetimi ve üyeleri ile otak birde fotoğraf çektirip salondan ayrıldı.www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.