AK Parti’de vekil gitti, atama il başkanı geldi

AK Parti’de vekil gitti, atama il başkanı geldi
AK Parti İl Başkanlığı görevini Murat Şerbetçi’den devralan Fatih Muhaddis Fedaioğlu “Amacımız bu bayrağı çok daha yükseklere taşımak” diye ifade etti. Fedaioğlu gelir gelmez Şehitkamil İlçe Başkanlığının atamasını da Erdoğan'ın izni ile yaptı.

AK Parti'de vekil gitti, atama il başkanı geldi

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: AKP Gaziantep İl Başkanlığına atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu, 3 aydır görevi vekâleten yürüten Murat Şerbetçi’den devraldı. İl başkanlığı koltuğuna oturan aynı zamanda MÜSİAD Şube Başkanı olan Fatih Muhaddis Fedaioğlu “Amacımız bu bayrağı çok daha yükseklere taşımak” diye ifade etti. Bu arada daha önce ismi il başkanlığı için gündeme gelen Ak Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz ise görevinden ani bir karar ile istifa etmesi dikkat çekmişti.

ak-parti-il-baskani-fatih-muhaddis-fedaioglu3.jpg

AKP İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine; Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, il-ilçeler üç kademe teşkilat mensupları katıldı. Ancak önde gelen bazı partililerin katılmaması ise dikkat çekti.

ak-parti-il-baskanlig-devir-teslimi.jpg

İL BAŞKANI AÇIK KAPI BIRAKTI

Geçmiş dönemde görevlerini layıkıyla tamamladıklarını ifade ederek parti yönetimine, il başkanlığı görevini yürüten Murat Şerbetçi’ye teşekkür eden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlığı gibi hem önemli hem de gurur verici bir görevi şahsıma tebliğ etmesinden dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Değerli teşkilat mensuplarımız, il başkanlığı benim için bir umuttu ancak bu başkanlık mülakatları vesaire süreçleri hiç aklımda yoktu. İnsanın nasibi kendisinden önce gidiyormuş. Ben her zaman partimizin içerisindeydim, görevime mahalle temsilciliği ile başladım, yedek üye olarak çalıştım, asil üye oldum, başkan yardımcısı oldum, milletvekili aday adayı oldum, il başkan vekili oldum. Bu kardeşiniz sizin gibi bir kardeşinizdi, bu günlere geldi. Teşkilattaki arkadaşlarımızın tabii ki siyaseten bir yerlere gelme isteği olacak ama şunu da belirtmek istiyorum; nasipten ötesi olmuyor. AK Parti bu ülkeye bir umut olarak geldi. AK Parti iktidarları boyunca ülkemiz her alanda büyük gelişmeler sergiledi, hala da bu olumlu gelişmeler devam ediyor. İlimizin sorunlarının çözümü, yeni yatırımlar ve projeler için ortak akılla hareket ederek çalışacağız. AK Parti’de küskünler diye bir grup olamaz, bizim kapımız herkese açık. Önceki dönemlerdeki arkadaşlarımızın da hepsi kadim üyelerimiz, Murat başkanımız da bizim Kadim İl Başkan Vekilimiz. Bende kendisi ile çalışmaya hazırım. Gönül rahatlığıyla ve her zaman partimize gelebilirsiniz, bizler sizin temsilcileriniz” ifadelerini kullandı.

ak-parti-il-baskanlig-devir-teslim-toreni-dualarla.jpg

ŞERBETÇİ YENİ BAŞKANA BAŞIRI DİLEDİ

İl başkanlığını 3 aydır vekaleten yürüten Murat Şerbetçi, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederken, genel merkez tarafından il başkanlığına atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Milletvekilleri de birer konuşma yaparak toplantı sona erdi.

AKP’DE 4 AYDA 3 BAŞKAN DEĞİŞTİ

Bu arada eski il başkanı Murat Çetin’in ikinci evliliğini yaparak dillere destendünya evine girmesinden sonra dikkat çekmesi ve sosyal medyada ülkede gündem olmasından sonra bu yılın Mart ayının ilk haftasında görevini bırakmasıyla birlikte Şerbetçi’nin vekaleten yürüttüğü bu göreve şimdi asaleten Fedaioğlu’nun atanmasıyla birlikte AKP Gaziantep teşkilatında 4 ayda, 3. başkan değişimi yaşanmış oldu.

ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI İSMAİL GÜLER OLDU

Öte yanda AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu Ankara'dan gelir gelmez, ayağının tozuyla kendisine rakip gördüğü Şehitkamil İlçe Başkanlığından istifa eden Mehmet Yılmaz’dan boşalan ilçe başkanlığına, İsmail Güler'i atayarak resmi yazısını tebliğ etti.

Sanayici olan AK Parti İl Başkanı Fedaioğlu, il başkanlığına atanmasından sonra MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı görevinden de arıldığı öğrenildi. Fedaioğlu daha önce Ak Parti de milletvekili adayı da olmuştu.

www.yenicizgihaber.com

ak-parti-antep-il-devir-teslim-toreni.jpeg

MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI SEÇECEK

Fedaioğlu AK Parti İl Başkanlığına atandıktan sonra MÜSİAD Şube Başkanlığı görevinden ayrıldığı, önümüzdeki günlerden MÜSİAD Şube Başkanlığına ise yeni başkanı belirleneceği öğrenildi. www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.