AK Parti Gaziantep’te yeni yönetimini belirledi

AK Parti Gaziantep’te yeni yönetimini belirledi
AK Parti İl Başkanı "Her biri kendi alanında uzman, liyakat sahibi ve halkımızla iç içe geçmiş değerli isimlerden oluşan bu listeyle, Gaziantep'imizi daha da güzelleştireceğimizden eminim. "

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN: AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun il yönetim kurulu üyeleri, yine genel merkezin ataması ile belirlendi.

İl yönetimi atamasının ardından hızlı bir şekilde listesini oluşturmak için kollarını sıvayan İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun yönetimine girmek isteyen 936 kişi resmi başvurusunu gerçekleştirmişti.

İl Başkanı Fedaioğlu, il yönetimine girmek için yapılan başvuruların sona ermesinden sonra genel merkeze gönderilen liste içerisinde 50 kişinin tespit edilerek il yönetim kurulu üyeliğine ataması yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Fedaioğlu yeni yönetim listesine ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Bu kutlu davada, Gaziantep'imize ve ülkemize hizmet etmek üzere bir araya gelmiş, enerjisi yüksek, deneyimli ve vizyoner bir ekiple yola çıkıyoruz. Öncelikle, bu süreçte bizlere destek veren, dualarını eksik etmeyen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti'mizin kuruluşundan bugüne kadar emek veren tüm eski yönetim kurulu üyelerimize, il başkanlarımıza ve gönüllülerimize de ayrıca şükranlarımı iletiyorum. Onların fedakârlıkları ve çalışmaları, bugün burada olmamızı sağlayan en önemli unsurlardan…

Yeni yönetim listemizi şekillendirme sürecinde partimize teveccüh oldukça fazlaydı. Bizler, ince eleyip sık dokuyarak şehrimizin demografik yapısı gibi pek çok konuyu titizlikle göz önünde bulundurduğumuz bir süreç yaşadık. Yönetim kurulumuzu belirlemek için il başkanlığımızda yaptığımız istişareler sonucunda; Türkiye Yüzyılına yakışır yönetim kurulumuzu belirlemiş bulunmaktayız. Her biri kendi alanında uzman, liyakat sahibi ve halkımızla iç içe geçmiş değerli isimlerden oluşan bu listeyle, Gaziantep'imizi daha da güzelleştireceğimizden eminim. Birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza vererek Gaziantep'imizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte, büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Rabbim yolumuzu açık etsin, birliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İŞTE YENİ YÖNETİM:

akp-antep-il-yonetimi-agustos-2024-yonetim1-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.