AK Parti Gaziantep teşkilatı il başkanlığı için temayül yoklaması yaptı, kararı Ankara verecek 

AK Parti Gaziantep teşkilatı il başkanlığı için temayül yoklaması yaptı, kararı Ankara verecek 
AK Parti Gaziantep’te teşkilatı il başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Gaziantep İl Koordinatörü Hakan Kahtalı başkanlığında gerçekleştirilen temayülde oy kullananlar belirlendi. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı bekleniyor. İl Başkanlığı şu anda vekâleten yürütülüyor.

AK Parti Gaziantep’te teşkilatı il başkanlığı için temayül yoklaması yaptı kararı Ankara verecek 

GAZİANTEP-  ANIL ŞAHİN:  Cumhur ittifakının büyük ortağı AK Parti Gaziantep’te İl Koordinatörü Hakan Kahtalı başkanlığında, yeni il başkanının belirlenmesi adına teşkilat içi temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Gaziantep İl Koordinatörü Hakan Kahtalı başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı teşkilat içi temayül yoklamasına partililer yoğun ilgi gösterdi.  

KİMLER OY KULLANDI?

Yoğun katılımlı ve heyecanlı geçen temayül yoklamasında; İl Asil Yönetimi, İl Kadın Kolları Asil Yönetimi, İl Gençlik Kolları Asil Yönetimi, İl Disiplin Kurulu ve Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri, Şahinbey ve Şehitkamil Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Araban- İslahiye- Karkamış- Nizip- Nurdağı- Oğuzeli- Yavuzeli İlçe Başkanları, Tüm İlçe Kadın Kolları Başkanları, Tüm İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir- Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri oy kullandılar. Oy kullanan isimler; il başkanlığı görevi için 3 isim olmak üzere öneride bulundu.  Ayrıca temayülde Gaziantep İl Koordinatörü Hakan Kahtalı; Kurucu İl Başkanı, Eski Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları başta olmak üzere İlçe Başkanlarının da görüşleri aldı.

SON KARAR CUMHURBAŞKANI VE GENEL BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DA

Gerçekleştirilen temayülün ardından öne çıkan isimler, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylar arasından bir ismi il başkanlığına ataması bekleniyor.

İL BAŞKANLIĞI VEKALATEN YÜRÜTÜLÜYOR

31 Mart seçimleri öncesinden bu yana İl Başkanlığı görevini AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi yürütmekte.  www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.