Ak Parti ailesi kahvaltı programında bir araya geldi

Ak Parti ailesi kahvaltı programında bir araya geldi
Ak Parti ailesi kahvaltı programında bir araya geldi

Ak Parti ailesi kahvaltı programında bir araya geldi

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında AK partililer bir araya geldi. İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Şehitkamil ailesi olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de yüzyılın seçiminde de birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza yol yürüyoruz. Rabbim; birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” dedi.

 

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından Göl Kafe Restoran’da düzenlenen programa; Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Meclis Üyeleri, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar.

 

Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Bir korkağı bir orduya serdar ederler. Yiğitleri meydanlarda berdar ederler. Uzak dursunlar yeter ki değmesin elleri, Muazzez olan her şeyi murdar ederler. Rabbim, bu toplantımızı hayırlara vesile etsin. Değerli dava arkadaşlarım, yüzyılın seçimine 19 gün kaldı. Bu süreçte Şehitkamil ailesi olarak bir araya gelelim ve çalışmalarımızı değerlendirelim istedik. Bu bağlamda toplantımıza iştirak eden çok kıymetli Bakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Rıdvan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah, razı olsun. Şehitkamil ailesi olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de yüzyılın seçiminde de birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza yol yürüyoruz. 14 Mayıs için bizler dünden hazırız, İnşallah 14 Mayısta Gaziantep olarak, Türkiye olarak yeniden tarih yazacağız, yine yeniden zaferle taçlandıracağız.” Dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN EN BÜYÜK GÜCÜ, TEŞKİLATIMIZIN VARLIĞIDIR

Programda konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, “Öncelikle buraya gelerek bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, Cumhurbaşkanımızın en büyük gücü, teşkilatımızın varlığıdır. Değerli kardeşlerim; ne olursak olalım, hangi makam olursa olsun, hangi görevimiz olursa olsun bütün görevler elbet bir gün bitecektir ama bu teşkilatın bir neferi olmak, bu teşkilatın bir üyesi olmak en büyük makamdır. Çünkü ölümlü bir dünya ve bu ölümlü dünyada bütün mevki, makam geçer ama kalıcı olan şey nasıl durduğunuzdur, nerede durduğunuzdur, mevziniz neresidir. Bunun hesabını vereceksiniz. Ben de bakanlık yaptım, şu an başka görevler yapıyorum ancak benim bir tek görevim vardı, bu milletin kendi duası, gözyaşı, alın teri, akıl teriyle kurduğu AK Parti’nin onurlu bir üyesi olmaktı benim görevim. Bundan da şeref duyuyorum, gurur duyuyorum. Çünkü önemli olan nerede durduğunuzdur. Niçin? hangi mevzide bulunduğunuz ve nasıl bir Türkiye, nasıl bir dünya tasavvurunda bulundunuz ve bunun için ne yaptığınızdır. O yüzden sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Durduğunuz yer çok kıymetli, duruşunuz çok kıymetli. Bu sadece sizin için değil, sizden sonraki, bizden sonraki nesiller için de çocuklarımız için çok kıymetlidir. Bu vesileyle 14 Mayıs seçimlerine giderken el ele, gönül gönülle birliğimizi koruyalım. Allah’ın izniyle yeni bir zaferi yine hep birlikte yazacağız.”

 

Programda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da birere konuşma yaptı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.