Yavuzeli Karahan köyü yolu harabe, CİMER'e başvurdular

Yavuzeli Karahan köyü yolu harabe, CİMER'e başvurdular
Yavuzeli Karahan köyü yolu harabe, CİMER'e başvurdular

GAZİANTEP – AYSEL ŞAHİN;Yavuzeli ilçesine bağlı Karahan Köyü ile Araban arasındaki karayolunun bozuk ve çukurlarla dolu harabe durumda olduğunu belirten , köy halkı ulaşımda büyük zorluk çektikleri ifade ettiler. Köylüler Vali Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in köye davet ederek sorunlarını anlatmak istiyor.

Yavuzeli ile Araban ilçelerini birbirine bağlayan Karahan Köy (Nohut alanı) yolu ile ilgili tepkilerin dile getiren vatandaşlar konuyu Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığı ile de yetkililere ilettiklerini ancak ilgilenen olmadığını belirttiler. Köy halkından Haşim Karahan, yeni çizgi gazetesine yaptığı açıklamasında yıllardır bu sorunu yaşadıklarını, yolun kullanılamaz halde olduğunu belirterek, “Yoldaki asfalt altında toprak, taş çıkmış her yer çukur dolu, ne araçla nede yaya olarak gidilmiyor. Bu yolu kullanan araçlar zaten hurdaya dönüyor. Sorunu CİMER’e yazı yazarak iletmemize rağmen ilgilenen olmadı. Yolumuz yapılana kadar mücadelemiz sürecek” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Valisi Davut Gül’ü köylerine davet eden köylüler, gelip yolu kendi gözleri ile görmelerini istediklerini belirterek, biran önce bu sorudan kurtarılmalarını ifade ettiler. YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.