Son dakika; Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etti

Son dakika; Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etti
Son dakika; Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etti

 

 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etti. Bu kararla birlikte bir yıl içinde üçüncü kez Hazine ve Maliye Bakanı’nı değişti. Elvan'ın yerine TÜGVA üyesi Nureddin Nebati atandı.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan bu akşam istifa etti. Elvan'ın yerine Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Nureddin Nebati atandı.

 

Elvan’ın görevden alınacağı haberi geçtiğimiz haftanın kulislerinde yankılanmış ancak geçen hafta Cuma günü karar alınmamıştı.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Lütfi Elvan’ın istifasının ardından Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile göreve getirildi.

 

Bu kararla Türkiye bir yıl içinde üçüncü kez Hazine ve Maliye Bakanı’nı değiştirmiş oldu.

 

 

TÜGVA üyesi atandı

 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın istifasının ardından İlim Yayma Cemiyeti, TÜGVA, Önder, Utesav gibi dernek ve vakıflara üyeliği bulunan Nureddin Nebati göreve getirildi.

Kararda, "Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Lütfü Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Nureddin Nebati, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 104. ve 106. maddeleri gereğince atanmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.