Öğretmen Ve Öğrenciler Bir Günlüğüne Engelli Oldu

Öğretmen Ve Öğrenciler Bir Günlüğüne Engelli Oldu
Öğretmen Ve Öğrenciler Bir Günlüğüne Engelli Oldu
Yalova Mektebim Koleji, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ile gösteri maçı yaptı.

Okul öğretmen ve öğrencileri, tekerlekli sandalyeye oturup engelli sporcularla birlikte maç yaptı. Yalova Mektebim Koleji öğrencileri, tekerlekli sandalye basketbol oyuncuları ile yakından ilgilenirken, bu spor hakkında bilgi aldı. Okulun spor salonunda, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü oyuncuları ile öğrencilerin yer aldığı takımın maçı dostluk içinde geçti.

Organizasyon sonunda Ortopedikler Spor Kulübü antrenörü Murat Saltan, Kolej Müdürü Selma Eren’e teşekkür belgesi verdi. Eren, ”3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okulumuzda Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nü ağırladık. Maksadımız engelli vatandaşlarımızı bir gün değil, 365 gün beraber olmak ve onları anlamak. Bu maçı organize eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü antrenörü Murat Saltan’a teşekkür ediyorum” dedi.[gallery link="file" ids="31053,31054,31055,31056"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.