Millet ittifakının iki önemli isme Akşener ve Kılıçdaroğlu Mersin’de konuştu

Millet ittifakının iki önemli isme Akşener ve Kılıçdaroğlu Mersin’de konuştu
Millet ittifakının iki önemli isme Akşener ve Kılıçdaroğlu Mersin’de konuştu

 

MERSİN- YENİ ÇİZGİ;  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Cumhuriyet Meydanı’nda metro temel atma törenine katılarak ittifaktaki birlik mesajını verdi. Her iki lider Mesin’in 100.kurtuluş yıl dönümünü etkinliklerine katıldı aynı zamanda de Mersin’in için hayati bir önemi sahip Metro’nun temel atma törenine katıldı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha önce CHP’nin miting yapılmasına izin verilmeyen Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen metro temel atma törenine katılarak halka hitap ettiler. Açılışa CHP ve İyi Parti Mersin il ve ilçe başkanları ve yöneticileri ile belediye başkanları ile halk katıldı.

 

Törende konuşan Meral Akşener, Cumhur İttifakı'na sert sözlerle yüklendi. "Beka sorunu sizsiniz" diye seslenen ve erken seçim çağrısı yapan Akşener, "İktidara geleceğiz, biz bu yanlışlıkları yapmayacağız" diyerek hemen seçim dedi.

 

 

İYİ Parti Lideri Akşener  konuşmasında, "Biz Allah'ın izniyle iktidara geleceğiz. 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacak. Biz kul hakkı yemeyeceğiz yiyenlerin de kursaklarında kalmasını sağlayacağız.

 

Ben 24 aydır il il esnaf geziyorum. Türkiye ağlıyor. Öyle bir Türkiye’deyiz ki , ben 2017’de Mersin’de referandum için çalıştık. Herkes gibi anlattık. Uçacağız denilen malum tek adam sistemi kabul edildi. Gelirleriniz azaldı, çocuklarınızın işsizliği çoğaldı, liyakatsizlik dibine vurdu. Genç çocukların hayatını çaldılar. En büyük beka sorunu sizsiniz. Buradan sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Mersinli ‘Derhal seçime ve sandığa teslim ol’ diyor. Mersinli burada mesaj veriyor" şeklinde konuştu.

 

"O SANDIK  GELECEK”

Akşener'in ardından konuşan Kılıçdaroğlu da erken seçim çağrısında bulundu. "Benim umudum sizlersiniz. Bu meydanda miting yapmamıza daha önce izin vermemişlerdi. Demek ki halk değişim, seçim istiyor" diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Sandık bugün olmazsa yarın mutlaka gelecek" diye ifade etti.

 

Suriyeliler içinde konuşan Kılıçdaroğlu, "En geç iki yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi davulla zurnayla memleketlerine göndereceğiz" dedi.

 

İlk kez oy kullanacak gençlere de seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "İlk kez otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz, dünya siyaset tarihine çok önemli bir mirası sizler bırakacaksınız"  diye konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.