Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geliyor

Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geliyor
Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geliyor

kemalCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Mart Cuma Günü Gaziantep'te halka sesleniyor. CHP Gaziantep İl başkanlığı ise miting için hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Tempoyu artıran Kılıçdaroğlu 2 marttan itibaren 49 miting yapmayı planlıyor.

Gaziantep'te İstasyon Meydanı'nda 21 Mart'ta saat  14:00 da halka seslenecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu haftaki programı ise şöyle; 17 Mart Pazartesi günü Elazığ ve Tunceli, 18 Mart'ta Muğla, 19 Mart'ta Aydın, 20 Mart'ta Tokat ve Sivas, 21 Mart'ta Gaziantep, 22 Mart'ta İzmir ve 23 Mart'ta Antalya'da yerel seçim kampanyasını sürdürecek.

Seçime altı gün kala, 24 Mart'ta Isparta ile Burdur'da vatandaşlarla bir araya gelecek Kılıçdaroğlu, 25 Mart'ta Denizli ve Uşak, 26 Mart'ta Manisa, 27 Mart'ta Hatay ve Adana, 28 Mart'ta Ankara ve 29 Mart Cumartesi günü de İstanbul'da bir kez daha miting ve şehir turu yapacak.

İstanbul mitinginin ardından Ankara'ya dönecek Kılıçdaroğlu, 30 günde 49 miting yapmış olacak. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.