İYİ Parti, Gaziantep il başkanlığına Celal Yıldırımı atadı

İYİ Parti, Gaziantep il başkanlığına Celal Yıldırımı atadı
İYİ Parti, Gaziantep il başkanlığına Celal Yıldırımı atadı

 

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN;  Gaziantep bir süre önce boşalan İyi Parti İl Başkanlığı görevine genel merkez tarafından eski milletvekili adaylarından Celal Yıldırım atandı.

 

İyi Parti İl Başkanlığı için birçok ismin gündeme geldiği partide, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile teşkilatlardan sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın birlikte verdikleri karara göre İyi Parti Gaziantep il başkanlığına 2018 seçimlerinde üçüncü sıra milletvekili adayı olan Celal Yıldırım7ın atanmasına karar verdikleri öğrenildi.

 

Yaklaşık bir ay önce Av Oğuz Hocaoğlu'nunu istifasından sonra boşalan İyi Parti İl Başkanlığı görevine atanan Celal Yıldırım, Yeni Çizgi Gazetesinden Bekir Şahin’e yaptığı açıklamasında atamayla ilgili görevi kabul etiğini ve resmi tebligatın yapıldığını belirterek, “Ankara’dayım böyle önemli bir görevin bana verilmesini memnuniyetle karşıladım, severek kabul ettim. İyi Parti, iktidara yürüyen, halkta karşılığı olan, halkımızın gözü kulağı olan, hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayan milli değerlere saygılı bir partiden siyaset yapmaktan da mutluyum. Onur duyuyorum” diye konuştu.

 

Yıldırım en kısa zamanda il yönetimini oluşturup genel merkezin onayına sunacaklarını kaydetti

 

Yeni İl Başkanı Celal Yıldırım Kimdir?

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde İYİ Parti Gaziantep 3’nü sıra Milletvekili Adayı olan Celal Yıldırım, 1964 Gaziantep doğumludur. Atatürk Üniversitesi İİBF mezunu olan Yıldırım, özel sektörde uzun yıllar yönetici olarak çalıştı. Tarım Kredi Kooperatiflerinden emekli oldu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.