İHA muhabirine, Habertürk yorumcusu Sarıkaya'nın tokatlı saldırısına tepkiler sürüyor

İHA muhabirine, Habertürk yorumcusu Sarıkaya'nın tokatlı saldırısına tepkiler sürüyor
İHA muhabirine, Habertürk yorumcusu Sarıkaya'nın tokatlı saldırısına tepkiler sürüyor

 

 

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Sarıkaya'nın bu çirkin saldırısı tepkilere yol açtı.

 

 

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle şehre gitti. Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk etti. Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanmasının ardından İhlas Haber Ajansı (İHA)

 

Gaziantep muhabiri Ahmet Demir, ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Bu esnada, Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atarak itti.

 

Öte yandan, İHA muhabirine yönelik bu saldırı Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere bazı siyasi partiler ve demokratik kitle örgütleri tarafından tepkiyle karşılandı.

 CHP tepki gösterdi 

CHP İl Başkanı Neşet Uçar sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında tepkisini şöyle ifade etti;

Gözlerinizin önünde genç bir basın emekçisinin tokatlanmasına sessiz kalıyor, hiçbir şey olmamış, sanki az önce gencecik bir delikanlı tokatlanmamış gibi sözlerinize devam ediyorsunuz.

Sizde hiç mi vicdan yok?

@FatmaSahin

Şeklinde paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi.

 GGC kınadı 

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ‘de  Habertürk yorumcusu Muharrem Sarıkaya’nın televizyon programının çekimi sırasında İHA Muhabiri Ahmet Demir’e tokat atmasını kınadığını bildiren açıklama yaparak tepki gösterdi.  İHA - YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.