Devasa Mercan Balığı Cumhurbaşkanına Hediye Edilecek

Devasa Mercan Balığı Cumhurbaşkanına Hediye Edilecek
Devasa Mercan Balığı Cumhurbaşkanına Hediye Edilecek
Tuttuğu balıklarla her zaman haber konusu olan ünlü balıkçı, yakaladığı 13 kiloluk devasa mercan balığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğini söyledi.

İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Kenan Balcı, bu kez 13 kilogram ağırlığında devasa bir mercan balığı yakaladı. Normal şartlarda 3-4 kilogram ağırlığında olanlarının bile şaşırtıcı olduğu denizlerin sultanı olarak anılan devasa mercan balığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğini söyleyen balıkçı Kenan, “Normal boylarının 20 katından daha fazla büyüklükte devasa bir mercan balığı yakaladık. Çok mutlu ve gururluyuz. Dondurarak Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz” dedi.

Devasa büyüklükteki mercan balığının ölümsüz olması için dondurmaya karar verdiğini söyleyen balıkçı Kenan, “Cumhurbaşkanımız, başbakanlığı döneminde balıkçıların istediği yöntemi uygulayarak yumurtlama döneminde avlanmayı yasakladı. Bunun çok verimini gördük. Ayrıca balıkçı camiasına mazotu ucuzlatmak gibi destekler verdi. Balıkçılarımız rahatlıkla denize açılsın diye bizlere çok destek verdi. Biz de bu devasa mercanı mumlayarak ölümsüzleştirmeyi ve Cumhurbaşkanımıza olan minnet borcumuzu ödemeyi istiyoruz” diye konuştu.

Mutluluğunu dile getiren Kenan Balcı, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımıza senelerdir ne hediye verebiliriz diye düşünürdüm. Şansımıza denizlerin sultanı mercan balığının böyle devasa büyüklükte bir tanesi gelince onu mumlayarak hediye etmeye karar verdik. En büyük mercan balığını en büyüğümüz Cumhurbaşkanımıza hediye ederek bir nebze de olsa minnet borcumuzu ödeyebilirsek ne mutlu bize.”[gallery link="file" ids="30124"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.