Depremzedeler için Uçak biletlerinde iptal ve değişim yapılırmı

Depremzedeler için Uçak biletlerinde iptal ve değişim yapılırmı
Depremzedeler için Uçak biletlerinde iptal ve değişim yapılırmı

 

Türk Hava Yolları (THY) deprem bölgesindeki biletler hakkında açıklama yaptı. Peki, Deprem bölgelerinde THY biletlerinde iptal ve değişiklik yapılıyor mu? Uçak biletlerinde iptal ve değişim yapılabilir mi?

 

Deprem bölgelerinde THY biletlerinde iptal ve değişiklik yapılıyor mu? Uçak biletlerinde iptal ve değişim yapılabilir mi?

 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler çok sayıda can ve mal kaybına neden oldu. Deprem bölgelerinde can kayıplarında artış görülürken, evlerine giremeyen yurttaşlar farklı illere göç etmeye devam ediyor. Uçakla yolculuk yapacak olan yurttaşlar, THY biletlerinde iptal ve değişiklik hakkının olup olmadığını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

 

 

DEPREM BÖLGELERİNDE THY BİLETLERİNDE İPTAL VE DEĞİŞİKLİK YAPILIYOR MU?

THY sosyal medya hesabından tüm biletlerin kesinti yapılmadan iptal veya değişiminin yapılabileceğini duyurdu.

 

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "28 Şubat ve öncesinde düzenlenmiş olması koşuluyla 6 Şubat-31 Mayıs (dahil) 2023 tarihleri arasında olan tüm yurt içi ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kayseri, Adıyaman, Hatay, Elazığ varışlı/çıkışlı yurt dışı uçuşlarınızı ücretsiz olarak değiştirebilir veya biletlerinizi kesintisiz olarak iade edebilirsiniz. Bilet değişikliği ve iade işlemlerinizi 31 Mayıs 2023 tarihine kadar internet sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden yapabilirsiniz" denildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.