Demokrat Haber yayınını durdurma kararı aldı

Demokrat Haber yayınını durdurma kararı aldı
Demokrat Haber yayınını durdurma kararı aldı

Demokrat Haber yayınını durdurma kararı aldı

 

14 Ocak 2011’den bu yana yayında olan Demokrat Haber 1 Haziran 2023 gününden itibaren yayınını durdurma kararı aldı.

 

İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göcekli yayın kuruluşunu kapatmayla ilgili olarak yazısında şunları ifade etti:

 

Bu zamana kadar 3 kere erişim engeli ile karşılaştık, alan adımızı değiştirip yayına devam ettik. Yazar, muhabir ve editörlerimize çeşitli davalar açıldı, cezalar verildi, hala süren davalarımız var.

 

Yaşadığımız zorluklar ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle gerilemeye başladık. En son “Mayıs’taki seçimin sonuna kadar dayanalım, elimizden geleni yapalım” dedik ve 1 Haziran 2023’ten itibaren yayınımızı durdurma kararı aldık.

 

"Kendine demokrat olmayan haberler” iddiasıyla bir “yurttaş haberciliği” ve “alternatif medya” deneyimi olarak yayına başlamıştık. Bu zamana kadar gönüllü yazar ve muhabirlerimizin katkılarını esas alarak yayın yaptık. Ancak içeriklerin girilmesi ve sitenin güncel tutulması için profesyonel çalışan editör arkadaşlarımıza da ihtiyacımız vardı ve onlara yeterli kaynak yaratmayı beceremeyince 12 yıl 4,5 aydır yayında olan Demokrat Haber’in yayınını durdurmak zorunda kaldık.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.