Darülaceze Sakinleri Nostaljik Tura Çıkıyor

Darülaceze Sakinleri Nostaljik Tura Çıkıyor
Darülaceze Sakinleri Nostaljik Tura Çıkıyor
İETT’nin nostaljik otobüslerinin bu hafta sonu Darülaceze’den misafirleri var. Darülaceze’de kalan yetmiş beş kişi gençliklerinde yolculuk yaptıkları nostaljik otobüslerle İstanbul turuna çıkacak.

Darülaceze sakinleri, İETT’nin nostaljik otobüsleriyle İstanbul turuna çıkacak. Darülaceze’de kalan yetmiş beş kişi gençliklerinde yolculuk yaptıkları nostaljik otobüslerle İstanbul turu atacak. Darülaceze Başkanlığı önünden hareket edecek olan nostaljik otobüsler, nostaljik şarkılarla yolcularını çocukluğuna ve gençliğine götürecek. Darülaceze sakinleri nostaljik otobüsle Ortaköy, Sultanahmet, Eyüp ve Unkapanı gibi tarihi noktaları gezecek.

İŞTE NOSTALJİK ROTA

Darülaceze sakinleri, 5 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Darülaceze’den hareket edecek ve sırasıyla Seyrantepe, Maslak, Baltalimanı, Ortaköy, Beşiktaş, Dolmabahçe, Tünel ve İETT Kağıthane Tesisleri’ne gidecek. Saat 12.30’da İETT’nin Kağıthane Tesisleri’nde yemek yedikten sonra ise sırasıyla Eyüp, Ayvansaray, Balat, Unkapanı, Eminönü, Sultanahmet, Cankurtaran, Yenikapı, Aksaray, Saraçhane, Unkapanı, Kasımpaşa ve Piyalepaşa’ya gidecek olan sakinler, 16.00’da Darülaceze’ye dönecekler.[gallery link="file" ids="32789"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.