CHP’li Kılıç “Halktan karşılığı olanlar yönetimlerde olmalı”

CHP’li Kılıç “Halktan karşılığı olanlar yönetimlerde olmalı”
CHP’li Kılıç “Halktan karşılığı olanlar yönetimlerde olmalı”

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN; CHP’li Avukat Ömer Kılıç CHP Gaziantep örgütlerinin sil baştan yeniden şekillenmesinin zorunlu olduğunu belirterek, “Şu durumda acil yapılması gereken; kadroları gözden geçirmek, delegede değil halkta karşılığı olan insanları parti yönetimlerine taşımaktır” diye konuştu.

Gaziantep halkının CHP'ye müthiş bir tevazu gösterdiğini gözlemlediklerini ifade eden CHP Şehitkâmil eski ilçe başkan adayı Av. Ömer Kılıç, “Ancak bu tevazünün sandığa yeterince yansımadığı da bir gerçek. Şu durumda yapılması gereken; kadroları gözden geçirmek, delegede değil halkta karşılığı olan insanları parti yönetimlerine taşımaktır. Gaziantep CHP örgütü şapkasını önüne koymalı, öz eleştiri vermeli ve köhnemiş sözde kadrolar elini bu partinin yakasından artık çekmelidir” dedi.

KÖHNEMİŞ DAR KADROCULUK ZARAR VERİYOR

Türkiye'nin birçok yerinde seçim kazanmış bir CHP varken, Gaziantep'te hala yerimizde saymaktayız diyen CHP’li Av Kılıç, “Bunun sorumlusu ne genel merkez, ne de partinin genel politikalarıdır. Sorumlu, yıllardır bu partiye tünemiş, partiyi ahbap çavuş ilişkileri ile yönetmeye çalışan köhnemiş, dar kadroculuk anlayışı ile hareket edenlerdir” diye konuştu.

CHP'NİN TEMİZLİĞE BAŞLAMASI ELZEMDİR

Partiye özellikle bu seçim döneminde eli yüzü düzgün, inanmış, çalışkan ve becerikli insanlar katıldığını hatırlatan CHP’li Avukat Ömer Kılıç, “Bu insanları kaybetmemek adına, halktaki bu müthiş tevazuyu reele dönüştürmek adına Gaziantep CHP'nin temizliğe başlaması elzemdir” diye konuştu. YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.