CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gaziantep’te

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gaziantep’te
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gaziantep’te

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi programlara katılmak için Gaziantep'e geldi.

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim gezileri kapsamında 20 yıldır CHP’nin bir türlü ayağa kalkamadığı Gaziantep’e geldi. Kılıçdaroğlu’nu havalimanında partili milletvekilleri, il ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili karşıladı. "MilletinSesi, Türkiye’nin Umudu, Gençlerin Demokrat Amcası, Geliyor Gelmekte Olan" sloganlarıyla karışlanan Kılıçdaroğlu ilk görüşmesini bugün akşam yapıyor.

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bugün ve yarın yapacağı bir dizi ziyaret için Gaziantep'e geldi. Kılıçdaroğlu'nu hava limanında karşılayanlar arasında CHP Genel Başkan Başdanışmanları Tuncay Özkan ile Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Gaziantep milletvekilleri İrfan Kaplan ile Bayram Yılmazkaya, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Serkan Topal, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar eşlik etti.

 

Kılıçdaroğlu'nu havalimanında yurttaşlar meşalelerle karşıladı. Kılıçdaroğlu, havalimanı binasından çıkarken folklor ekibi, Gaziantep yöresine ait halk oyunu oynadılar. Meşale yakan Gaziantepli yurttaşlar Kılıçdaroğlu'nu, "İktidar", "Gençliğin umudu Kılıçdaroğlu", "Hak, hukuk, adalet" sloganları ile karşılarken kendini karşılayan yurttaşlara teşekkür ederek konvoy halinde şehir merkezine hareket edildi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gaziantep programında, gençlik buluşması, kanaat önderleri, iş dünyası ve esnaf kesimleri ile buluşacak. Kılıçdaroğlu, bugün akşam 19.00'da Şanlıurfa Buluşması toplantısına katılmak için toplantının yapılacağı otele geçti

www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.